Dr. Danyiné Kovács Magdolna

Dr. Danyiné Kovács Magdolna

Márky Zay Péter megnyilvánulása

2024. június 20. - budbundy

Márky Zay Péter megnyilvánulása  szerdán este az ATV-ben nagyon aktuális és tanulságos tartalmat hordozott. Erkölcsös, hazafias érzelmekről tett tanúbizonyságot. Ő valóban leakarja váltani az Orbán kormányt, ezért is ajánlotta fel szellemi tőkéjét, fizikai jelenlétét Magyar Péter oldalán, hogy segítse őt célja elérésében. Követendő példa legyen ez valamennyi ellenzéki pártmozgalom számára. Szanyi Tibortól kezdve Jakab Péteren keresztül Donát Annáig. Valamennyien értékes potenciálok Ők, nem veszhet el tehetségük nyomtalanul. Szerencsés dolog lenne, ha kifejeznék együttműködési szándékukat a Tisza Párttal. Nem szükséges senkinek sem feladni identitását, ideológiai meggyőződését. DE!! KÖTELEZŐ AZ EMBERI HELYTÁLLÁS 5-6 MILLIÓ ÁLLAMPOLGÁR ÉRDEKÉBEN!!!

Ha még egyszer a fidesz győzne - amire gondolni sem szabad - az az ország számára egy újabb"Mohácsi" vész.

Sok százezer állampolgár halálával egyenértékű. Tömeges öngyilkosságra és kivándorlásra kell számítani, de egy véres forradalom lehetőségét sem szabad kizárni. Jelen helyzetünkben senki se keresse az Önérvényesülés lehetőségét. MINDENKI SZÁMÁRA - beleértve az egész társadalmat, a fidesz kivételével - 

L E G Y E N E G Y Á R T E L M Ű É S E L V I T A T H A T A T L A N M A G Y A R P É T E R T Ö R T É N E L M I  S Z E R E P E, P O Z I T Í V J E L E N T Ő S É G E

 

... ÉS A HAZA FÉNYRE DERÜL. "...JŐNI FOG, MERT JŐNI KELL EGY JOBB KÓR MELY UTÁN BUZGÓ IMÁDTSÁG EPEDEZ SZÁZEZREK AJAKÁN." Nem mindegy, hogy áldani vagy átkozni fogják neveiteket.

Ma még szabad, holnap még lehet, de holnapután már nem érdemes gondolkodni azon, hogy mit tegyünk? Cselekedni kell.

 

Tisztelettel:

Dr. Dné Kovács Magdolna

A bejegyzés trackback címe:

https://drdanyinekovacsmagdolna.blog.hu/api/trackback/id/tr5818432171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása