Dr. Danyiné Kovács Magdolna

Dr. Danyiné Kovács Magdolna

Nyílt levél az Európai Unióhoz

2021. március 13. - budbundy

Nyílt levél az Európai Unióhoz

 

Kedves és igentisztelt Ursula von der Leyen.

 

Köszönetet szeretnék mondani Önöknek MINDENÉRT. Judit Sargentini gyümölcse beérett. Szeretettel gondolunk reá.

Miszter KOKI gaverment president sallert kapott Brüsszeltől. Hallelujja. A kekec dafke, kleptokrata nem sejthette, hogy ilyen a bumeráng. Én csak egy magyar állampolgár hölgy vagyok, aki büszke arra, hogy úgy emlegetnek bennünket a világban bármerre jártam is (Kanada, Izrael, Afrika), a sok Nobel-díjas országa. Igen, igen. Csak, hogy az aszkorbinsav felfedezőjének kivételével mind zsidó. A teremtő Isten választott népéhez tartozó tudós emberek. Amiről én most írni szeretnék kedves mindenki az nem tájékoztató szándékkal teszem, hiszen Önök mindenről és mindenkiről mindent tudnak és ez így van jól. Present státusza ennek az országnak. „Bocsánat, gondolkodom”. NINCS RÁ ADEKVÁT TERMINUSZ TECHNIKUSZ. (Csak el ne felejtsem!: kettő dolgot szeretnék kérni, ezt intermezzóként írtam) bár lényeges, sorsdöntő és szívből jövő. A szégyen, a bánat, a megaláztatás, a kilátástalanság, a hazugság, a gátlástalanság, a szegénység, a jogtalanság, az empátia nélküliség, a ravaszság, a szabad rablás, a következmények nélküli lopás, a szemérmetlenség, a szexőrület, a megvezetés, a sikamlós írtózat Hír TV (Nyasgem, lószar). Mindez 18-as karika nélkül. A giccs, az ízléstelenség, a cinizmus, a gőg, az álszentség, az ország kisajátítása, a doxszazma, a megalománia, a kleptománia. FÁJ, NAGYON FÁJ. És imában hordozom. Irigylem nagyon, egészséges módon azokat az országokat ahol királyok élnek. Azok nem uralkodnak, mint Orbán felettünk, nekünk az sem volt jó, elzavarták Sissy királynőt, most meg szobrot állítanak neki, csak Kossuth hiányzik mellőle. Most viszont van nekünk NÉRÓNK. NÉRÓ, a véres költő (Kosztolányi D.). A Kossuth-díjas pénzköltő. Van már itt minden, de két millió ember éhezik. Kihűl, nem tudja kiváltani a gyógyszereit, pandémiában ilyen körülmények között élni maga a halál.  Viszont az Oligarháit úgy kistafírungozta, mint Escobar Miamit. Hiányzik ide egy királynő.

ANNA, KATKA, KLÁRA. Mátyás király is magának vette a koronát. Számítunk rátok, bízunk bennetek, szeretünk titeket.

Azt kérdezte Újhelyi Istvántól egy hölgy a Fidesz TV-ben, hogyan egyeztethető össze a Jobbik az MSZP-vel. Pistike levezette. Honnan indult Orbán, hová jutott. Konklúzió: a Jobbik normalizálódott, Orbán degenerálódott. Amolyan Salvini típus. Musszolíni utód. Édes jó mennyei Atyám, rá gondolni is borzasztó, mennyi éhes, terhes, rákos ember és gyermek esedezik segítségért a hajón és a Pápa nem visz nekik vizet, kenyeret, emberséget. Pontifex maximus, Te aki Isten földi helytartójának tartod magad, 4, azaz négy szavadba kerülne „ha egy mustármagnyi hited lenne vagy egy paraszthajszálnyi közöd lenne Istenhez, illetve az Úrjézushoz hegyeket tudnál elmozdítani és mindenkit meg tudnál gyógyítani és feltámnadna mindenki Itáliába, akár Argentínában. Márta tesója Lázár 4 napja halott és már szaga volt Jézus annyit mondott: KELJ FEL ÉS JÁRJ. Egy kis activity, most mutasd meg Pápa, hogy mit tudsz. Mászkálsz, mint pók a falon. Híveid, meg hullnak, mint az őszi legyek. Ha erre jársz hozzál légyszi egy mázsa aranyat, a rablott kincseid közül, mert ha a gyülekezetek és a vöröskereszt nem segít, kaput ist alles. Magyarország egyébként sem keresztény ország. Sose volt, bár lehetett volna. Pál apostol eljutott, Illíriáig. Pécsett ókeresztény sírok vannak. Lett aztán helyette egy tömeggyilkos király aki koppányt is felnégyeltette, de hát korona járt neki a Vatikántól Ma Pistát szentnek mondják, Szent István. A stílus, a morál, a gazdagság ugyanaz. Ebben az országban a pszeudó keresztény Semjén egyszerre öl és lop. A zsidók a libát is sakterhez viszik a NE ÖLJ nevében. Semjén lő, lop, háziállatra vadászik és lógat. Majd kiállít biztos lesz 1.200 fácán is, azt Lázár lőtte Csehszlovákiába. A baj TÖBBEK KÖZÖTT az is, hogy ugyanannyi ÁFÁT fizet egy tojásért, mint egy kisnyugdíjas. 27% neki is, meg nekem is.

Nem lehet más csak híres, az olimpikon, a híres győri olimpikon, Himnuszt húztak neki, tivornyázik, orgiázik „keresztény” módra. Az alkotmányunkat megalkotó csupasz fenékkel, faeces pénisszel menekül az ereszcsatornán az igazságszolgáltatás elől EP képviselő. A keresztény-Magyarország. Language humor. Eresztény Magyarország ez. Ez a fickó a 2-es számú bűnözője Magyarországnak, Közszemérem sértés, kijárási tilalom megsértése miatt és kérdőjeles hátizsákja miatt. Egy kvízkérdés mindenkihez: Ha Te csupaszon menekülsz melyiket veszed elő először? A gatyádat vagy a hátizsákodat?Én a bugyimat venném, na de abba nem fér se kokain, se extazy, se heroin, se semmi. Bízunk a Belgiumi igazságszolgáltatásban. Ebben az országban a Fidesz baltás gyilkost, hőssé avattat. Faraon esete,  Gruevszk. Na tekintsünk Putyinra. Ellenszenves barátait, Angliában plutóniumos teával, Navalnij féle és egyéb idegmérgekkel öl. A fiatalok 10 ezreit küldi halálba a krím-félszigetért, de marha nagy haver. A magyar asszonyság Karikó Katalin Pfizer vakcináinak érkezésekor nem ment ki Ferihegyre, mert Ő, mármint Orbán, nemzeti, mint Kubában a szivar. Ferenc Pápa tudsz ezekkel azonosulni vagy csak a pedofíliával?

Üljetek össze hárman. Erdogán, Orbán, Vatikán!

Restauráltuk horribilis összegért tiszteletünk jeléül a Gül baba türbét. Neked, számodra. török gimnázium épült, jó karban áll az egri Minaret is, a török éttermek szuperek és szuperálnak, de hálából mindezekért Miszter Erdogán mi a nem létező tökömért alakítottad át a Kék Mecsetet dzsámivá.

Miszter Orbán, minden társadalmi csoportnak vagy rétegnek kiszúrta a szemét vagy betömte a száját egy kis mócsinggal. 5, cirka 700.000 értelmiségi, többségében orvos, külföldre távozott a fidesz érában. Most 5500 hagyta el az egészségügyet. Májusban az összes elmegy ha nem változtzatja meg, nem teszi emberszabásúvá, tiszteletteljesebbé, biztonságosabbá, élhetőbbé az orvosok és a valamennyi egészségügyi dolgozók jogait és munkakörülményeit. Még néhány nap és világelsők leszünk elhalálozásban. Elnézést kérek, Morbid gondolat, de igaz. Át kellene vállalni a büdzsének legalább a temetkezési költségeket, virágboltokat bezárni pandémia alatt? Ilyen halálozási ráta mellett? Nem lenne szabad. Abban segítsenek kedves aranyos EU parlament, drága Gyuri bácsi (SOROS). Kell, hogy segítsenek, szavazni fog nem soká sok-sok olyan több millió ember plusz kettős állampolgár tolmáccsal, aki nem ismeri a tényeket. Az IQ-ja alig haladja meg testhőmérsékletét. Az igazság számukra tabu. Nincs ATV, nincs Klubrádió, lépjünk akcióba egy szabad Európáért. Írástudatlan, igénytelen, könnyen befolyásolható, megvesztegethető állampolgárok döntenek felettünk és helyettünk. Kaptak némi összeget az orvosok, kaptak némi összeget a 25 évesek, kaptak némi összeget a nyugdíjasokNem kaptak semmit a pedagógusok és hátra van még a faluporgram. Ezért és ezért is kérem Önöket, ne adjanak egy fillért se, egy eurót se Orbánnak. Esetleg az Önkormányzatoknak, úgyis kampányra költi. A faluprogram minden faluba egy Fideszes CBA, egy Fideszes közért, néhány mázsa krumpli, néhány mázsa kristálycukor, aztán jön a  mantra, ezt nem a polgármester adta, Orbán Viktor miniszterelnökúrtól kaptátok. Nagyon veszélyes a dolog, nagyon. Köszönöm, hogy elolvasták soraimat. Minden jót kívánok vírusmentes hosszú-hosszú éveket együtt tölthető projecteket, új lendületet. Ámen.

Ui.: Gyurcsány Ferenc miniszterelnökről meg majdnem elfeledkeztem, az öszödi beszéd szövegkörnyezetéből kiragadott egyetlen mondatot ebben az országban a 3 évestől a 103 évesig mindenki tudja. A Himnuszt, a Szózatot nem. Olyan ócska már ez, nem is vicces, nem is szánalmas, nem is humoros, nem is igaz, lejárt lemez. Csak a Fidesznél mindig megakad a tű. Viszlát. Köszönöm.

 

Budapest, 2021. március 13.

Dr. Danyiné Kovács Magdolna

 

 

 

Drága Gáborom. (Majsai)

Őszinte szívvel, nagyon-nagy örömmel és büszkeséggel gratulálok világsikeredhez. Egyedüli öröm az életemben. Magdolna

Nézzétek-lássátok-hallgassátok. Nézzétek-lássátok-hallgassátok. 2018. novemberi koncert videóm.

 

Csak ügyesen gyerekek és bölcsen. Nur sachte, take it easy, shut up. Senki, de senki ne mondja el mi akar lenni. Program meg ne legyen, illetve az ablakban, mert azt is ellopja a Fidesz és megkezdődik azonnal a karaktergyilkosság. Oké?

Deutch Tamás Bayer Münchennek a hírhedt televízióban azt nyilatkozta, hogy lesz-lesz-lesz először 10 ezer, aztán 100 ezer, aztán millió, sok millió. Micsoda Te gyerek? Zavarhi (Oszama Bin Laden utódja). Ezek csatlakozni akarnak vagy egy új kalifátust akarnak létrehozni a világban. Putyin Szíria (Antiókia) ahol először nevezi Isten igée, keresztényeknek Jézus követőit. Putyin ott van a Fataq, Moszad, Hezbollahba. Ide csak jár kel, no de azt mondta Orbán: Mit nekünk a Nato, ott van nekünk Putyin, Erdogán. és Salvinni. No meg Afrikában a Boko Haram Vigyázzatok magatokra Fidesz szavazók, mert a bűn zsoldot fizet és a bűn zsoldja a halál. Azt mondja az Úr Jézus. Én vagyok az út, az igazság és az élet. SENKI (SE PAP, SE PÁPA) SEM MEHET AZ ATYÁHOZ CSAKIS ÁLTALAM. Meg van írva. Sátán igyekszik lerombolni a földön amit létrehozott, mert tudja, hogy közeleg az Úr visszajövetele. Égnek, pusztulnak a templomok. A tenger haragja feltámad, cunami. Nemzet nemzet ellen támad. Háborúskodások, földrengések, vezúv. Majd amikor megszűnnek a világbirodalmak (Perzsasa, Rasim birodalom) amikor gyermek veri az anyját, amikor férfi férfit szeret, Tájfun, tornádó. Járványok lesznek, ennyit közölt Tamásnak a hitetlenek és hozzátette Jehova Tanúi (NEM RÁTOK TARTOZIK ÉS NE JÁRJATOK HÁZRÓL HÁZRA) Még tart a kegyelmi idő. Éljen vele mindenki. Még meg lehet térni vagy Istenhez vagy a Sátánhoz, de ne tessék elfelejteni, hogy a kereszténység nem automatizmus. Feltételei vannak. Nem száll apáról fiúra. Te döntöd el, hogy a pokolba akarsz jutni vagy ezer évig élsz az Úr Jézussal a földön a megkötözött Sátánnal együtt vagy mész a Hádeszbe, Seolba, Purkatóliumba. De azt se felejtsd el., hogy mindkettő ÖRÖK! A Gyehhenna tüze is, kénköves tüze is és Isten boldogsága veletek együtt a földön is és az angyalok között. Ne féljetek, mert Én veled vagyok mondja az ÚR.Isten áldjon meg benneteket.

Isten ítélőszéke előtt mindenkinek meg kell állni. NINCS KIVÉTEL!

Lapra lapot húzzatok. Ha Dobrev Klára famíliájával kapcsolatos megjegyzés elhangzik akkor a 12. kerületi polgármesternek is fel kell állnia. (Pedig én őt szerettem, tiszteltem!)

Orbán gyerek, Te ! Utolsó figyelmeztetés. Mit tettél az országgal? Petíciót indítok, hogy minden embert temess el, mert azt hazudtad Te, hogy mindenkit megfogunk gyógyítani, tegnap világ elsők lettünk elhalálázásbvan. Temesd el a halottaidat a büdzséből.Meghalt 4 tagú család, mit kezdjen az Mészárossal? Igen, tudod mire legyél te büszke lopótök. Ne arra, hogy Magyarország kultúráját tisztelni kell, mert nincs mit. A magyarok nyílaitól óvj meg uram minket. Mit mondott Hitler? A magyarok azért jöttek a Kárpát medencébe, hogy csontjaikkal kikövezzék az utat számunkra a 3. birodalom felé. Mit csináltatok 1920-ba? Milyen törvényt hoztatok tisztelt parlament? Magyarország a fasizmus őshazája. Hitler ipari tanuló volt, hozzánk mindig azt emlegette, hogy Európában már a 20-as években elkezdődött az ami 33-ban. Hortynak szobrot emelni? Az aki kiment Hitlerrel tárgyalni? Hitler légiriadót csinált, hogy ne tudjon hazajönni? Horty kormányzó akart maradni, Hitler azt kért tőle, ha nem mész bele abba, hogy szabad átvonulást engedj meg nekünk a Kis antanttal szarrá verünk. Tisztelt Szlovákia, Románia! De Horty kormányzó akart maradni így aztán hagyta, hogy dirigáljon neki, de Hitler egyre többet kért. 400.000 zsidót bevagoníroztatott Horty a dunántúli különítményeiről már ne is beszéljünk. Rónai, Héjas, Osztenburg. De szóltak Auswitzból ne kjüldjél több Zsidót elffogyott a ciklon B. A fiát meg lelőtték hitlerét, így aztán eljátszott a jófiút így bezáratott 200 ezer magyar zsidót. Ezért akartok Hortynak szobort emelni? hogy a kislibák tárogatózzanak a kenderesi sírjában. Mire vagy büszke? A 70 féle nációra. Mitől Magyarország ez az ország? 70 féle náció él itt? A bunyeváctól a horváton keresztül a törökig, görögig, a tótig a lengyelig. A magyarok meg éppen semmihez sem értettek, így beemigráltak a Kárpát medencébe. Itt már Szopjáne, Szombathely, Szavária, Agria, Eger jól menő fejlett városok voltak. A magyarok lóháton se építészetet, se növénytermesztést, se semmihez sem értettek. Felverték az Isten fáját. Na erre varjál gombot? és fejezd be a sunyi, simlis hazugságaidat. Még egyszer mondom: petíciót indítok, minden halottat a büdzséből temess el mert hazugságaid és kiéheztetéseid, lopásaid miatt pusztultak el, de mi vár ránk egy hónap múlva, mert tudod valamelyik tíz napig valamelyik huszonhét napig lappang, kinyitottál, itt egy hónap múlva szkafanderes emberek kopogtatnak majd be, hogy mit hozzunk húst vagy kenyeret, ezt tetted velünk. Nem jár érte köszönet, de most egy viccet elmondok, mert igen humoros kedvemben vagyok. Most vagy magadra veszed, ha nem inged, dobd a kukába a halottak mellé. Haootattaid mellé. Kicsit humoros kedvemben vagyok, legszívesebben ha nem büntetnének én már megfojtottalak volna.

Boros Bochkor reggelente a rádióban kvízkérdést tett fel. Józan paraszti eszű emberek számára, vidékieknek akiknek nemrégiben vezették be a telefont. A kérdésnek nagy volt a tétje, 1 millió forint. Jelentkezik János bácsi, gyerekeim vonalban vagyunk. Igen, hogyne János bácsi.

Honnan tetszik beszélni?

Felcsútról gyerekeim.

Mondhatjuk az első kérdést, hát hogy ne arra várok.

János bácsi, mi az? 4 kereke van, igen gyorsan halad az országúton.

Gyerekeim, hát az egy autó.

Nem, nem nem János bácsi, sajnos nem. Mi KONKRÉTAN egy Honda autóra gondoltunk. Na nem baj János bácsi, van egy mentő kérdésünk.

Mi az drága János bácsi, de most már tényleg vegye elő a józan paraszti eszét, nem nehéz a kérdés János bácsi.

Mondjátok már gyerekeim, ne húzzuk az időt, szeretném azt az 1 milliót magamévá tenni.

Mondjuk is János bácsi. Mi az két keréken halad az országúton és igen gyorsan?

Hát gyerekeim az egy motorkerékpár.

Nem, nem János bácsi, nagyon sajnáljuk,m leveszítette a fogadást. Mi KONKRÉTAN egy Honda kerékpárra gondoltunk. Na nem baj gyerekeim ha már így összejöttünk engedjétek meg hogy én is feltegyek egy kérdést.

Jajj, boldogan János bácsi.

Mi az gyerekeim? Sarkon áll és pénzért BA...K.

ERrre Bochkor válaszol: János bácsi drága az egy q...va. Nem, nem gyerekeim, én konkrétan a jó k...rva anyátokra gondoltam.

Utóirat:: A Német megszállási emlékművet úgy kell hagyni ahogy van. A fidesz oktalanságára, szemétségére, hazugságaira utaló örök mementó.

Felejtsd el, hogy te faluprogramot csinálsz és kimented a büdzsé utolsó fillérét is, alapítványokba lopod ki a büdzsé maradékát. Megszűnt a királyságod, meztelen lettél Te gyerek. Egyre több embernek megjött már az esze.

 

Felhívott a doktornőm! Mehetek a vakcináért. Kínai. Mondtam is neki talán az édesanyjának adja be. Saját szememmel láttam mikor kihúzták az utasítást és Kína azt üzente 65 év felett ne adják be, mert nincs kipróbálva, nincs referenciája. So sorry, so sorry, túl vagyok ezen a koron. Chilében 33.000 ember kapta meg a kínai vakcinát, mind megholt. Melegen ajánlom minden ellenségemnek. Ráadásul azt se tudjuk, hogy 2 hétig vagy 2 hónapig tart a hatása. A férjem ezt kapta, drukkolok is Neki. (Hátha elviszi). Azt mondjad Orbán amit megtapasztaltál hóka-móka ember. Nyerítettetek mint a lovak mikor Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr azt mondta ő tudja és együtt érez a nyugdíjasok szörnyű helyzetével, hiszen az édesanyja is az. Le is utaztam Pápára igazat hazudik-e a miniszterelnök úr? A fidesz mindig kivonult, ha valami jót kitalált ez az ember. Pápán a taxiban azt mondták, hölgyem nem fogják beengedni. Tetőtől talpig róló van az ablakon, megvárom idelent és visszaviszem az állomásra. Szalonnázgattunk, beszélgettünk, körülbelül 2 és fél órahossza múlva mondtam is menjünk már ki az erkélyre 1 cigarettát elszívni. Hát ott áll a taxi. Én most is nevetek mikor eszembe jut, elég sűrűn. Látom beengedték akkor én megyek. Még azt a pénzt se kérte el amiért idehozott. A kínai barátaim (kvázi) kérdeztem tőlük oltakoztok? IGEN. Kínaival? NEM-NEM. Kínában nagyon szeretnek oltakozni. A béke Nobel díjasokat is leoltották a börtönben. éppen akkor járt ott Barack Obama a nagy libertáteszszobrok alól kölcsönkérni, mert BAJBAN VOLT A VILÁG. BORZASZTÓ NAGY BAJBAN. ELFELEJTETTÉK MÁR? VAGY AZT ESETLEG, HOGY GYURCSÁNY FERENC GYERMEKEI GOLYÓ ÁLLÓ MELLÉNYBEN VACSORÁZTAK, MERT A FIDESZ EGRECíROZTATTA ŐKET. HOGY AZ ÉDESANYÁD VETÉLT VOLNA EL TE ORBÁN GYEREK... Én nem vagyok vakcina ellenes. MÁR TÚL VAGYOK RAJTA.. a Pfizer mindent tud, de majdnem belehaltam. 4 napig úgy éreztem, na most kaptam el a vírust. A Kádárnak volt adóssága, Gyurcsány is kapott Christine Lagardetól, de a kettőnek együtt nem volt annyi, mint most Magyarországnak. Jól lealjasítottátok ezt az országot. Nagyon bírom, jajj, de bírom amikor nagyon bírom Jakab Péter performenszét (rendvédelmisek, tűzoltók, rendőrök, katonák akcióba lépünk.) Tudjátok csak annyian legyetek, mint a Parlament előtt. Megbeszéljük a haditervet. Kimegyünk az Ukrán határra, ti csak sétálgattok Én meg vizsgálom az útleveleket, mikor születtek? 17-18? Gyanús, visszafele gyerekek. Kriptaszökevények, 110 ukrán volt egy ravatalozóba. Én nem mondom, hogy felrobbantjuk, de hogy kinyomoztuk, hogy ki engedte meg, hogy bejelentkezzenek a temetőbe egy darab helyrajzi szám alatt, dehogy életfogytiglanra ítéltetem azt a jegyzőt vagy jegyzőnőt aki ilyen bátor. Ide nem jön be se román , se ukrán, se aki vizsgázott, se aki felesküdött. Na mindegy. Ide nem jön be se ukrán, se felesküdött román, csak aki ide adózik. Itt pénzért nem veszünk embereket, hóka-móka gyerek. Köszönjük szépen. A rossz szemem miatt diktálom, minden egyes helyesírási hibáért elnézést kérek, nincs rá idő, hogy kijavítsuk, munkaidőben vagyunk. Puszi. 2021.04.27.

Drága Karácsony Gergely főpolgármester úr, nagyon jól csinálja, csak így tovább, protestálni-protestálni-protestálni, most az országnak élelmiszerre és lakhatásra van szüksége.

Utóirat: A putyini plutónium nem azonnal jelentkezteti hatását, körülbelül 1 év múlva, de már menthetetlen. Vigyázzatok emberek. PUTYIN EGYÉBKÉNT IS NEOKOLONIANISTA, ÚJGYARMATOSÍTÓ, ESZKÖZEIBEN NEM VÁLOGAT. 

 

GUMILÖVEDÉK. MEG EGY PARTI SAKK. Elmebetegek. Egy kordonbontó társulatnak gumilövedék? Eszméletlen gyenge rendőrség, olyan kevés és olyan giccses az egész. Legközelebb olyan Donald Trump-osan. Minimum 5 halott, de inkább 6, valamiben előzzük már meg Amerikát. Cseréljetek már pelenkát Fidesz. Hogy lehet ennyire félni Gyurcsány Ferenctől? Fostok, rosáltok, hanem Gyurcsány akkor gumilövedék. Cs. Attila jól megnéztelek, Te hazug kis piszok. mit kerestél Te ott? De ha neked üvegszemed van, gyere találkozzunk a Béke téren. Kinyomom a másikat, aranyból csináltatok Neked.Ha nem hagyjátok abba ezt a rühes, gyenge színvonal alatti gumidominót.Kérek egy listát. Ami egyszerűen és nagyszerűen elmondja mindenki számára érthetően, hogy mit tett a Gyurcsány azért, hogy ilyen felejthetetlen számotokra. Lári fári. Bűnöző volt? Voltak Oligarhái? Strómanjai? Hazudott? Lopott? Valakinek nem volt szimpatikus, Mondjuk Angela Merkelnek vagy Christine Legarde-nak vagy az Eu-nak? Mi volt a bűne tetvek? Hadd tudjam már, hogy miért nem tudjátok elfelejteni? Azért, mert adott 13. havi nyugdíjat? Az nem jár, de adta. Kitalálta és adta. Az, hogy jött egy nagy rohadt nagy világgazdasági válság és azt mondta Bajnai (a világon egyedül Barack Obama gratulált neki), ő oldotta meg tökéletesen a válságkezelés.programot. Azzal kezdte, fájni fog., de nem fájt semmi. Azt vett el, ami sose járt. Azt vett el, ami egyébként is rohadt nagy túlzás 3 éves gyes, hát mi hat hétig csináltuk ezt. 6 hét volt a szülési szabadság és nem volt gyesdepresszió, meg gyeddepresszió. Azt se lenne szabad, csak 6 hétig adni a GYES-t. Azt mondta visszaadjuk a 13. havi nyugdíjat (mintha járna vagy kötelező lenne), de meg kell várni míg beindul a gazdaság, elkezd prosperálni.  Hát a tíz év alatt már úgy prosperált, mint a propeller. A döglégy mászkáljon a bajszotokon. Hol a 13. havi fizetés Fidesz? Mészárosnál? Szíjjártónál? De a 10 évi együtt, mert 10 éve veritek a nyálatokat. Hajj, de megy a gazdaság, de a 13. havi nyugdíj meg az ablakba. Hogy az anyátok sátáni Úristenit.

Kárász Robi rád meg haragszom. Elfelejtetted már, hogy Kiss Roberta Kárász Róbert együtt csináltátok az Echo Televízióban a Tükör című műsort felváltva a Robertával? Roberta leányom a 7 napja belpolitikai műsort csinálta, de te tudtad nagyon jól, hogy az édesanyja, mármint Én gyógypedagógus vagyok és ez éttermedbe még egyszer sem hívtál meg, szégyeld magad..Mikor Széles beállított, te dobbantottál a TV2-re, Roberta leányomat elküldtem Gyesre. Minden rosszban van valami jó, ha nem jön Széles talán nekem még most sincs Unokám. Havas Henrikre is neheztelek. Ez irónia. Meghívtam októberben egy februárban tartandó kiállításra, el is jött, vásárolt is 100.000 Forintért egy képet. Vannak közös fényképeink, de annyit nem mondott nekem, hogy Magdika de jól nézel ki, ezt minden csúnya nő igényli. Én meg nem is vagyok olyan nagyon csúnya. Azóta is hiányzik a bókja. Ezt pauzaként jegyzem meg: Szabó Zoltán könyvében láttam először Göncz Árpáddal Wittinghoff Tamást, oh, de szép volt, meg szép most is. Ő viszont olyan gyönyörű levelet írt nekem, hogy mindenkinek mutogatom és mára ennyi is a dolog lényegileg. Mindenki megkapta a keperészét. Én úgy érzem mára be is fejezem. Folyt. köv. 2021.04.28.

 

Békésebb vizekre evezünk. Mielőtt még bárki azzal megvádolna, hogy a Jordánban bemerítkezett hívő létem ellenére jövendőt mondok vagy jósolok gyorsan átmegyek pszichológusba. Disjunktív Sillogizmus (egyenes irányú következtetés) emberi számítás szerint, DE BIBLIAI ALAPON 3 és fél év múlva Lord Jezus comes back will be new wave, nem life, new happy for ever és most elmondom miért gondolom ezt így. Magyarországon már a neve is korona október 4-én véget ér a vírusmizéria. Szeptember 29-én Gabriel Arkangyal megállítja és október 4-én akár koronázni is lehet császárrá vagy királynővé valakit. No, de addig május 29-éig exponenciálisan megy előre és nő-nő-nő a halottak száma, sajnos. Utána, mint a badacsonyi tanúhegy lineárisan halad tovább július 22-ig, majd lejtőre áll és amint már említettem is nálunk véget ér az utolsó elhalálozás is. De addig mivel hogy ezt az időszakot már a biblia döghalálnak nevezi, nem egyszerűen járványnak elmondom a tényeket is a következő kettő és fél évre.Januárban elindul a MERS COVID (Middle east Respirátory Syndrome) a tevéből. Szörnyű lesz. (Nem mellesleg Izraelben nem lesz ott, minden héten kétszer vért vesznek minden egyes tevéből és antivírusszerekkel kezelik őket, illetve etetik őket. De sajnos jön az ebola is, a denevérekből. Borzasztó. (Szétfolyik az ember és még beszél.) Nyugat Afrikában már aratott egyszer, de most felüti a fejét Dél Afrikában és Közép Afrikában is, kérek mindenkit akinek pincéjében barlangokban denevéreket tud lát, irtsák. Tehát alfától az omegáig jutottunk el. Nem olyan régen Kobor János azt mondta addig zenélnek, míg a Rolling Stones. Magabiztos nem lehet senki Omega név alatt, íme látjátok.Szánalmas szívem szerint is kettő közülük már halott,. Omega néven nem szabad és nem is lehet élni. De nagyon nagy öröm azoknak akik várják, illetve visszavárják, mert minden bekövetkezett az I betű is jottányira a Bibliában. Bocsika, de ezt nem Orbántól kérem, azoktól akik olvassák, hogy ilyen szépséges dolgok után mégis a rossz tények is megszólalnak bennem. A világ ura a Sátán. Szerintem Orbán Viktor. Ezer évig meg lesz kötözve, én úgy gondoltam eleven (11) TORTÚRA fokozatain végigvisszük. Ha kibírja hadd vigye, ha nem megérdemelte. De-de nem ránk tartozik ez a fajta ítélet már, persze a börtönbe lehet csukni ahogy a Jakab Péter mondta és egyszerűen nagyszerűen drukkolok is ezért, hogy oda kerüljön, akár holnaptól is, de Isten a királyok-királya jobban csinálja ezt. Tényleg csak intermezzóként jegyzem meg, hogy aki keresztet hord a nyakában az a halált vette magára. Amikor a keresztfán Jézus kilehelte a lelkét, annyit mondott ÉLI ÉLI LÁMÁ SÁBÁKTÁMI. ISTENEM ISTENEM MÉRT HAGYTÁL EL ENGEM. Ebben az állapotában halott volt. A kereszt a nyakban maga a halál. De feltámadott. Érted is, értem is. Kérdezték Pétertől a Farizeusok, mit tegyünk hát atyám fiai, mit tegyünk hát atyám fiai, hogy üdvözülhessünk. (Ők hittek a feltámadásban, a saddukceusok nem. Péter válasza: Térjetek meg bűnős vallásaitokból, az Úr Jézus Krisztus nevére, bűneitek bocsánatára, merítkezzetek alá és megkapjátok a Szent Lélek ajándékát. Ne engedjük a kínai egyetemet létrehozni. Ha Gyuri bácsi úgy gondolja jó befektetés neki, mint a CEU vagy a vörösiszap vagy nagyon rossz volt a Fidesz taníttatása, de hát nem minden sikerülhet az életbe. Akkor csinálja meg, de magyar pénzből nem magyarok számára, kínai haszonembereknek. Megint a magyar oligarchák gazdagodására meg kell puccsolni. És Isten áldja a várakozókat és reménységünk a királyok-királya, a föld ura, zörgessen be hozzátok, legyetek készen és várjátok. Fogadjátok hiszen azt ígérte: veletek vacsorázom. Mentsd a lelkedet addig ameddig lehet. Az utolsó pillanatban is van lehetőség bűnős vallásod református katolikus megtagadására, istenhez való fordulásra és akkor megtapasztalod a csodák csodáját minden nap az életedben. Bizonyságot tehetsz róla, hogy ő gyógyító, szabadító, for example csak néhányat említek, a teljesség igénye nélkül. 12x műtöttek, ebben minden benne van, combnyaktörés, epehólyag, váll, kar, lábfej, stb., de 1 nap múlva emittáltak mindig. Többször ültem börtönben, de sosem keseredtem el. Izraelben négy hétig, mivel mindig mindenhova egyedül megyek, azt kérdezték ki küldött, ki vár. Válaszom: nobody. 14x kérdezték meg, majd válaszoltam, Lord Jezus. Valaki kiabált hátulról, hölgyem találjon ki valami mást, mert nem fogják beengedni Izraelbe. Én visszaszóltam: Én úgy érzem vissza nem fognak engedni. 29 kamera vetítette a keresés minőségét az Interpol működése szerint, míg kiderült rólam, hogy negatív vagyok. Sem matahari, se terrorista, se morfinista. De én mást nem mondtam ott se csak: Uram, Te szabadító vagy, mutasd meg, hogy kiszabadulok innen. De egy hónap múlva visszavezettek a magyar gépre, bilincsben, akkor mondtam magamban Úr Jézus cserben hagytál? Eldördült egy fegyver, leálltak a gépek és megjelent a Ben Gurjon főkapitánya. Miért toloncolják visszafele ezt a keresztény nőt? Ő eloldotta a bilincseimet és elvezetett az EXIT Gatehez és annyit tudtam csak sírva mondani: Uram nem hagytál Te cserben és tudom, hogy sosem fogsz. 2021.04.29.

 

Amennyiben Doblev Klára múltját bogarásszátok, akkor a XII. kerületnek is fel kell állnia (kapitulálni kell). Tisztelettel kérem az ATV-t, játssza be Sas József koreográfusát mikor a zsidó táncot járják, Roberta leányom koreografálta a kis segges bögyös menyecske, a leányom és Sas Józseftől amikor parodizálja, hogy ő tud kanadaiul (Én meg beszélek koszovóiul, amikor egy koszovói albánt átszöktettem Angliába, 8-10 évtől volt szó, mikor észrevettem mit tettem, visszajövet elmeséltem a vámosnak, azt mondta tessék már csendbe maradni, mert ez 8-12 év, önnek 8, nekem 12. Mondom neki rá se ba... majd jól viselkedünk és megfelezik, de különben meg maga se tudta, hogy mit csinál meg én se. Na pont ez hiányzott a rendőröknek, vámos kollégáknak éppen nem jött gép, szétröhögték az agyukat.). Játssza be Sas Józseftől mikor a cigányokat interpretálja, világsztár, én ilyenkor beszoktam pisilni, de komolyan. Mindent összevetve, totalizatőr osztalék a Hitvessel jól végződött, de sok pénz nyertem a lovin, mert együtt háltam a hitvessel. Róza János unokatesóm, a Monacoi hercegnél dolgozott utoljára, 1 év alatt, amibe 365 nap van az én időszámításom szerint, a zsidók másképp számolják a napokat, mivel Izraelben már 5778-at írnak, abból János 347 alkalommal nyert. Ennyit a lovaglásról, meg a hágatásról. Orbán hágat, a többi cigány vesszőt fon, teknőt váj. Bútorokat készít Boldogkőváralján, kerti bútoraim a vár alatt ők fonták). A Rakacai cigányok, dr. Náday Gyula az ÖCO elnöke vendégem volt egy éjszakára. Reggel nem tudott elindulni, mert cigányai kilopták a 4 kerekét. Farkas Flórián is volt vendégem a Wesselényi utcában, mivel Szolnokon ökörködtünk egy néhányszor. Kérdeztem is tőle, Flóri mi leszel ha nagy leszel? Azt mondja hát a CEU-t végzem most, azt még érettségije sincsen. Innye, de sokra vitted. Az asztalomon volt Bajnai Gordon miniszterelnök úr levele, vártam Flórit. Kitettem az asztalra (a levelet). Kimentem a WC-re, szóltam neki készítek egy kávét is Flóri, gondoltam magamba addig hátha elolvassa a levelet, mert biztos voltam benne, de a levél eltűnt. Ennyit erről. Zorán kedves, Dusán, Stefanovics, szépen kérlek benneteket írjatok új Himnuszt, új vagy másik vagy igaz Szózatot. Bródy Jánosom már megszerezte a talpalávalót, lesz még Magyar Köztársaság. Lesz, lesz, lesz. I'm sure. Biztos vagyok benne. Hogy miért? Ti tudjátok biztosan, ugyanazt gondolom ahogyan éneklitek. Édes Jó Istenem, mennyei csoda, amit te csinálsz, amit te művelsz, műveld a csodát, ne magyarázd. Mondja valaki. Szóval visszatérek a miértekre. Tudjátok akik olvassátok, hogy mondom a fiamnak, hogy a menyem is megértse. Mindezeket a sorokat az EU-nak azért írom, hogy ne vegyék már le a ffacebookról, ne tiltsák le. Ez egyfajta önvédelem. Az Index nem vállalta be, meg a 444.hu se, legaláűbb as Propeller irányít. Angolul kellene ezt írni, de akkor a sok hülye magyar nem érti meg. MHogy miért? Azért, mert nem igaz. Ebben az országban minden hazugság, hiteltelen disbelieving. Hazádnak rendületlenül légy híve Ómagyar. Bölcsőd az majdan sírod is, mely ápol s eltakar. Jajj, Puskásról el ne felejtkezzünk, a tetű diszidánsról. Visszatérünk még majd rá, hogy hagyta cserben az átkosban rúgott 6-3-at, meg a 7-eseket, hogy hagyta szarban a magyarokat, csoporttársait és haza mert jönni és még stadiont is neveztek el róla. Hajajajj, nagy a baj. Nincs baj, de az ornamentikai kályhával már igen. Már baj van, omlik, bomlik. Száz mösziő., mint egy csodálatos nő után. Jajajajj, nagy a baj. Zurück, back."PAUSE" Ez egy szünet volt, visszatérünk arra, hogy miért nem igaz. Hiszen kimentek a 30-as években magyarok innen. 1956-ban is. Most lassan egy millióan a Fidesz érában. Mennyi magyar jött vissza? Mennyi magyar föld takarja testeiket? Saját gyermekével nem tud beszélni Angliában már, hiszen elviszi hajnalban a bölcsődébe, ott megtanulja, hogy Don't touch me, Mami". Utána az óvodában, szintén angolul és aztán az iskolában, majd a gimnáziumban, aztán próbálja megszólítani az édesanyja, hogy vagy? I don't understand Mammy. What do you stay me? Váltunk a Himnuszra. Isten áldd meg a magyart? Miért is? A numerus clausus-ért? Miért is áldjon bennünket? A magyarok számára meg különösen nincsen. Mit mondott Jézus? Nem azért jöttem-e világba, hogy békességet hozzak, hanem., hogy fegyvert. Öten ülnek egy asztalnál, kettő elragadtatik, három megy a pokolba. Nagy tévedés, hogy az Újszövetség keresztények számáéra íródott. Zsidóknak szól az is. Olvassátok csak el a Zsidókhoz írt levelet. Pál apostol leveléből: Jobb szövetséget kínálok nektek. Israel és Juda népe Sosem hagyta el Galileát és Judeát. Tehát előre is köszönöm művészeti alkotásaitokat. Nagyobn nagy szerelmews szívvel készülök rátok, hiszen készül az a kép ami 3x3 méterben volt kinagyítva és amikor tanítod dolgozni és amikor fájt valami és bekapcsoltam az M21-es magnómat és énekelt Zorán - Mi fáj gyere mesélj. Reggel amikor 6 órakor munkába indultam, ránéztem Zoránra és kiment az álom a szeméből. Beültem a 850-es Fiat sport coupémba. Az év autója volt akkor és mint a szőke ciklon, P. Howardtól, Rejtő Jenő mind a szőke ciklon könyvében olvassátok el. Halálosan röhejes. Elvonultam dolgozni. Na még csak annyit, mindent, az én versemet is zenésítse már meg valaki. Minden tökélyben ott a torzó.Minden vadász egy kicsit vadorzó. A papban ott lapul Júdás. Zenészben vásári dudás. A Bibliában ott a kétely. Furcsa métely. Ferdül egy szívcsavar. S, a hitbe ront a zűrzavar. Minden dicsekvés rejt panaszt. Minden dics fényben van gyalázat. Így hát szegény szívem, vigyázat. 2021.05.04.

Azt szeretném ha Majka zenésítené meg a 150-es zsoltárt. Sikeres napjaim vannak, gyűjtöm a petíciót. Győzni fogunk majd meglátjátok. Majsai Gáborom Te meg az Én versemet zenésítsd meg. Köszönöm szépen. Puszillak Beneteket. Sok sikert kívánva, szeretettel. Dr. Danyiné Kovács Magdolna 2021.05.06.

 

Jól halad a petíció. Következő versemet Balázs Palinak zenésítse meg.

Előhang

Érintsd ajkaidat úgy a vershez

mintha érintenéd borraltelt kehelyhez,

hideg karsztforráshoz, tiszta hópehelyhez

hogy folyjon a vers a szomjas nyelvhez.

Hajolj a versre rá, miként a lányra

hajolsz, ki szerelmedet vágyva

arra vár csak szirmait kitárva

hogy rádcsukja őket izzón és vigyázva!

Táőláld a verset, adj enni a dalnak!

Dobd magad tüzére sercegő gallynak!

Amikor szívednek már a csonkja se látszik

benned a költemény nagy szíve parázslik.

2021.05.09.

Utóirat: Nézzétek a HIT gyülekezetét és üdvözüljetek. Szeretettel: Magdolna Kispesti Red Star Hotel 06-70/282-2955 Bárki hívhat Orbán Viktortól Angela Merkelig. 2021.05.09.

Zorán kedvesem!

Önként odaadom Neked, nem kell, hogy elvedd.

2021.06.12.

 

Miszter Orbán!

Megkaptátok Joe Biden üzenetét? Adaptáltátok? Holnaptól nincsenek Sztánok, nincs vad-kelet, nincs Kína, de Ti se lesztek sokáig porondon, mert középsúlyosan fogyatékossá tettétek a népet. Olyan hülyék már, mint Ti vagytok. Én meg úgy jártam délután, mint a 71-es nagy árvíznél a kacsák, halálra röhögték magukat, amiért a tyúkok nem tudnak úszni. Néphülyítők, hogy lehet ilyen hülyeséget mondani, hogy egy népvándorlás Gyurcsány meg a pandémia. Rátok nézve nagyon veszélyes a Gyurcsány, az EU, a kicsi Joe Biden, na meg Én. Mint a sziklazúzó pöröly porrá zúzunk benneteket majmok. Igen-igen, veszélyes a Gyurcsány, mert ő felakarja emelni a népet. Mindig azt mondta, innoválni-innoválni-innoválni minden családba a büdzséből vásárolni számítógépet, olyan szinten tartanánk mint a finnek. Világelsők matematikából. Mindőtök mellé kéne egy gyógypedagógusa, idióták. Nem lesz népvándorlás és Te fogod betiltani, Te, személyesen Te, a teve miatt. Nem jöhet a marokkói király, mert szereti a zsidókat és a Habsburgokat. Nem mentek Dubaiba, se te, se az Oligarháid. Most Allah gyermekei pusztulnak, hogy vinne már el valamelyik vírus Téged is, Bízom az Ebolában. Döntsd el, a néped vére vagy a Denevére szükségesebb neked. Írtasd ki a védett denevéreket. A fecske, a gólya áthozza, rájuk nem veszélyes, de rá igen. Egyszemélyben vagy felelős, mert megválasztattad magad. Kihez könyörögjek, nem fogok imádkozni 4 millió emberért, mert öngyilkosjelölt. Nem akarja magát oltatni, de Te egyszemélyben felelős vagy mindenkiért, Tekes-Tökös,, agyafúrt simlis, alantas, tokostól vonóstól sunyi, pszeudokeresztény jellemvonásaidat most preferáld helyezd előnyben és mindegy, hogy antidemokratikus, aszociális vagy bármi. Most nem az alkotmányt kell nézni hanem az embereket védeni. Két TEK-es megfogja, harmadik beszúrja. Tedd kötelezővé az oltást, mert a fél ország kihal miattad.Megvezeted, becsapod, hülyíted a népet, de értsd meg Te vagy mindért a felelős. Én ezt utoljára mondtam el, nem is jelentkezem, mert 10 év után először szólalt meg a telefonomban Zorán. Én most már nem élek, nem halok, csak vagyok. Számotokra sose léteztem és nem is fogok. Holnaptól kezd el oltani a kínai vakcinásokat, hiszen kiderült nem termel ellenanyagot, azt mondtátok harmadik oltás kell. Mikor kezded el? Bye-bye. 2021.06.17. 

 

Mennyiért vetted meg Ronaldot? 5 méterre a kaputól egy etalon nem tud rúgni ösztönből ballisztikus rakétát a kapu mögé. Szerettem volna egy szép meccsest látni a portugáloktól, mondjuk egy 6-0-ásat, de eltaknyoltátok. A mi büdzsénk bánja ezt, jövőhéttől megint drágább lesz a hús. Ua.

 

Halálgyárakat építettél Te kanmajom. Leáll a szíve, nyomorék, bütykös, kockahas. Mikor Máté Pétert látogatom a 60-as parcellában, mindig elmegyek Kolonics előtt. lapát a sírján. Gyűlölöm a sportot, minden nap megyek 10 kilómétert mezítláb, a meridián pontok kapnak némi akupresszúrát és felfrissülök, vágyom az újabb tizedik kilóméter után. Senkire nem tartozik, de elmondom. Nekem nincs internetem és nem is lesz. Senkinek a véleménye nem érdekel A fiam hozott egy mobiltelefont és azt mondta ezen hívhatsz, nincs rajta a világon semmise. (Mindig hazudik, mint a Fidesz, mert félt.) A napokban valami ráesett, megszólalt Zorán. 10 éve nem hallottam a hangját. 6 éve én már Muzsika TV-t sem hallgatok, pedig Béki Lakatos Sándorékat nagyon szeretem. Jön a fiam: ki kapcsolta be?????????????????? Ki kapcsolta be Neki Zoránt????????????? Fater Én megöllek. Miért hagyod? Reanimálni kell az Anyám Te majom.Mondja a férjem: Mi közöd van hozzá? Olyan jó számokat énekel, én olyan jókat röhögök rajta. Fordítva a kémény, meg ilyesmi. Jó nekem ne mutasd be Zoránt, mondja a fiam, nekem is tetszik. Csak, hogy Anyámnak 50 éves szerelme. Mióta nem alszik Anyám? 1 hete. Na most beveszel 2 szem altatót és itt alszom veled. Ennyi. Szeretettel gondolok mindenkire, de tényleg nem jelentkezem egy jó ideig. 2021.06.20. Dr. Danyiné Kovács Magdolna

 

Zorán kedvesem! Lenyűgöznek a dalaid. Most 1 hónapig kórházban voltam és a dalaidnak a hiánya nagy nehézséget jelentett számomra. Úgy érzem magam, mint aki a Holdról érkezett, hospitalizált vagyok, retardált meg minden. Kedvesem, ha megfognád a kezem és elröptetnél innen nagyon boldog pillangó lenne belőlem. 2021.07.23. Dr. Danyiné Kovács Magdolna 

 

A Szerelemről

*

"Föl ne költsétek és föl ne serkentsétek

a szerelmet, amíg ő nem akarja!

... mert erős a szeretet, mint a halál,

s kemény, mint a sír, a buzgó szerelem,

lángjai tűznek lángjai, Jehova lángjai!

 

 

MÁRKY-ZAY PÉTERNEK PAJZSKÉNT KÜLDÖM A KÖVETKEZŐKET

 

A PÉLDABESZÉDEK KÖNYVE 15

"A vessző és dorgálás bölcsességet ad, de a szabadjára hagyott gyermek megszégyeníti az ő anyját."

 

A PÉLDABESZÉDEK KÖNYVE 17

 "Fenyítsd meg a Te fiadat,  és nyugodalmat hoz neked, és szerez gyönyörűséget a te lelkednek."

Lech Walesa SZOLIDARÍTÁS POLAND! KÓNYA PÉTER SZOLIDARITÁS BUDAPEST! PETIKÉM! MOST A FASISZTA KACSINSZKY GYEREKEI JÖNNEK, ZAVARJÁTOK HAZA ŐKET PUSKATUSSAL VAGY VÍZÁGYÚVAL, DE HA VÉGKÉPP NEM MEGY AKKOR LŐJJÉTEK SZARRÁ ŐKET. DE UGYANEZ VONATKOZIK A ROMÁNIAI MAGYAROKRA IS, TUSNÁDFÜRDŐRE IS IGAZ UGYANEZ A KÉRÉS. EZ A SOVINISZTA-FASISZTA ORBÁN ODA JÁRKÁL. SZÁMÍTOK RÁTOK FERI, BV IGAZGATÓJA. SOK SIKERT SZOMBATRA.

 

TISZTELETTEL: DR. DANYINÉ KOVÁCS MAGDOLNA

 

56-ban 4 éves voltam. Ültem a szamáron és újjongva kiabáltam édesanyámnak, hogy megjött a bátyus kocsival. Károly bátyám (23 év van közöttünk) Ludovikás tiszt volt, ezredes. Édesanyám kérdezte. Mi baj van Pesten kisfiam? Azt mondta: Nagy Imrének elment az esze, fel fogják lógatni. Megtörtént. Halleluja.

Ez egy kabát dal. Ez egy kabát dal....és ott van még a hatalom. Sose lóg a fogason. Újja hosszú, zsebe mély, sok kis törpe belefér. Ez egy kabátdal.

 

Laci barátom Amerikában rogbhy játékos volt. Pesten vett 9 kaszinót, Orbánnak lelki jó barátjs bolt. Odajártak hozzá a rendőrök. Azt mondja nekem a Laci: Magdika, Én hagytam őúket nernbi. Napi 30.000 Ft-ot kaptak.Azt mondja nekem az Orbán: NE ENGEDD NSYERNI EZEKET A RÜHES FICKÓKAT! Én csak annyit mondta, hogy olyan kevés a fizetésyük, nekem meg jól esik, hogy itt vannak és vigyáznak rám. Másnap mind a 9kaszinómaz berzáratta. Én kiléptem a Fideszből, látod most mással foglalkozom. De minden titkát tudom az Orbánnsk éd dskáz nxomfám id vsn. aéarted Magdika? 

2021. Október 22. Dr. Danyiné Kovács Magdolna

 

BÉKEMENET! Több százezer megvezetett idióta. Romániába tombol a járvány, idehoztátok át a fasiszta Orbán miatt. Restaurálni akarjátok a Horthy korszakot, bár már megtettétek. Éljen Rákosi, éljen Gerő, vesszen Nagy Imre meg az is aki újratemette. Aki hazudik mindig, mindig, mindig hazudik. Éljen Kádár. Éljen Gyurcsány. Vesszen el a gyehenna kénköves tűzén az örök purgatóriumban a Fidesz. Dögöljön már meg Wittner Mária is.

Bár volna még Szovjetunió. Bár itt lennének még az Oroszok. Bár Kádár lenne még egyszer, mert akkor boldogok voltunk. Kisdobosok, úttörök, KISZ tagok és ittkárok. Miénk volt a Balaton, Zánka, a Dunakanyar, Lakitelek. ŐPszibarackot szedtünk este a hatalmas tábortűznél. Ott zenélt a Metró meg az Omega. Mindenkinek volt mindene, nem kellett kezes, mert kötelező volt a munka, adtak kölcsönt a bankok, mindenkinek volt kocsija, kinek-milyen. Fiat 850-es sport coupe, R10-ESR8-AS, R16-os, Polski Fiat, nagy, kicsi, 1300-as, 850-es, Wartburg, majd aztán a Lada, aztáén a Zsiguli, de mindenkinek volt valamilyen. Nagy élet volt, minden termékünket felvásárolta a Szovjetunió, Olyan gyönyörű volt szatmár, kellett a szilva, kellett a 12 féle minősített alma, a rengeteg meggy, jajj de gazdag házak, boldog emberek. Az ipar, Salgótarján-Dunaújváros-Ganz Mávak, Villamosművek, Villamosgyártás, 424-esek, mozdonyokat gyártottunk, Csepel, Csepel teherautó, a Vörös Csepel. Afrikában is találkoztam magyar buszokkal amiket Magyarországon gyárotzttak. Hol vannak Isten vertóe Gorbacsov? Meg Orbán, hogy kizavarta az oroszokat, hogy rohadjon meg a lelke. Olyan boldogan éltünk, emrt itt voltak és vigyáztak ránk, hogy ne legyen még egyszer nácizmus, hogy vissza ne forduljanak a fasisztáék és ez így volt Kádár, Gyurcsány, Horn idejében is, de 12 éve már mióta ez a rohadt g*ci gyerek mossa z agyatokat több száz ezer ember vonult az ő mocskos, piszkos, hazug hívószavára. Meddig tűrítek még? Nincs már semmink. Éhez, itt minden romokban hever, a stadionok felépültek aztán slussz. De ez a fajta Putyini Oroszország nem kell, ezektől már távol kell tartani magunkat. A cél szentesíti az eszközt. Isten veletek, ki ellenetek kedves ellenzék? Vegyétek át a hatlmat, ne tűrjétek, ne várjatok a választásokig, Lámpa vasra a Fidesszel, minden egyes egyes egyénenként lámpa vasra felhűzni. nem tűrhetjük, hogy a tetű a rű a mocsok a szenny lepje el a még lglévő értékeinket. Mérgezze lelkeinket, befolyásolja az oktatást, hazugságon alapuljon minden.

Budapest, 2021. október 24.

Dr. Danyiné Kovács Magdolna

 

Elkezdek ítélkezni. A nyírő gyula kórházat gyújtsátok fel. Füstöljön, lángoljon. Dr. Litkey Éva doktornővel együtt. Dr. Makkos Zoltán Phd. is égjen vele. Dr. Pestality, Dr. Pálinkás, Dr. Bartha Alíz meneküljön ki. Márta, a művészetterápián maradjon meg a kastélyban. Dr. Szikszai Elek unokatesó lassú kínok között pusztuljon el. Szóba se jöhet infarktus vagy sztrók. Dr. Simon Péter a kőszikla stábjával együtt éljen örökké. A Honvéd Kórház és drága velem együtt ökörködő drága orvosai jöjjenek a kertembe és velem együtt legeljenek. A hatvani kórházat is életben hagyom, mert Dr. Zacher Gábor is ott dolgozik. Ezek a tetvek papíron, zárójelentésen engem paranoiásnak, skizofrénnek, elmebetegnek neveznek és adják hozzá a nevüket. Próbáltam velük megértetni, hogy nagyon bántja a lelkemet a Kármelita kolostor., mert Ferenc Jóska nagyapám nem volt ilyen giccses figura a krva anyátokat. De a Sömbrum felé is megnyílt már az út a 30 éves kancellárról is kiderült, hogy korrupt és lemondott. Erzsébet kirűálynő is letette a koronát. Meg van írva, hogy minden király leteszi a koronát a királyok királya előtt. Habsburg Ottó örököse Gyurcsány. Neki is korona jár.

Aki részt vett a békemenetben, mind az 500.000 delta-variánsba. Bencsik Andrást hagyjátok életbe. Szembe jön velünk. Follyon ki a szeme és némuljon el, de örökre, de élve. Bayer Zsolt pedig legyen keresztre feszítve.

 

Márki-Zay Péternek adom császári koronámat, éljen vele. Nekem elég a Sissy királynő koronája, a gölöddői kastély és az igazmondó Mátyás ükapám visegrádi palotája.

 

Izsákot feláldozta volna, de szólt az Úr ne tedd, elég a hited. Ábrahám atyánk félrekefélt. Nem csak Sárának csinált gyereket hanem a szolgálólányának is és megszületett Ismail is. Az Arabok főistene. Ergp Tunézia-Líbia-Backreim, Emirates, Qvuatar, Marokkói Király, Egyiptom (nem mellesleg rabszolgaságban töltött időt Egyíptomban a zsidók jól kihasználták, piramisokat építettek, azt mondják az arabok, ezt nem arab kész csinálta.) De nem értem mert amikor nézem az 1 km magas arab épületet, te jó Isten, oké, hogy Izraeltől szebb nincs, de ez is egy fajta csoda. De most jöttem csak rá, hogy az Arab meg a Zsidó testvér.

Hallelujja. Minden Zsidónak üzenem, Rochildok, Rockefellerek, fogjatok meg egy arabot a határon és vigyétek haza a tesót. Mindegy, hogy afgán, szír, mindegy hogy apám fasza, mert közös a gyökér. 

 

Zorán, az isten ne basszon már meg, nem szernád kell he, terjed a vírus, ne csináld azt mint saz Orbán. 7000 halott van 2 nap alatt, de mind az 500 ezer meg fog dögleni aki Orbánhoz jött. Gyere kedvesem, ne késs, indulj azonnal, a recepciós norbi felvezet, a fiam eltakaritja azt az anyagilkos tetvet, te csak gyere. 

 

A Söchnburn palotának szerb királya lesz. De először elmegyünk Szerbiába, sSarajevóba, ott ahol Gavrillo Princip megölte a császár feleségét Zsófit. A közvélemény szerint Ferenc Ferdinánd halt meg, pedig ő most is él. Zsófi halt meg bolond emberek, éljen Trianon. Rohadjon meg ukrajna meg a kisantant Románia, a kolera pusztítsa el őket, minden egyes darabot belőlük. Éljen Szerbia! Szarajevóba húzzuk fel a gyűrűt, ott ahol gabrillo princip, lehúzzuk a Kossuth szobort és bebaszom a Sönburnba.

Gyógyulj meg Ferkó! Te leszel a Sándor palotában az elnök. Koronában.

2021.10.29. Dr. Danyiné Kovács Magdolna

 

Legyen nagy földrengés. Nyíljon szét a föld Felcsút alatt és tűnjön el az a település mindenestől. ASzután záródjon vissza az aszfalttal együtt és közlekedjenek tovább az autók.

2021.10.30. Dr. Danyiné Kovács Magdolna

 

Ítélkezem: (Ezek még kollektív intézkedések, az Úr ítélőszéke előtt egyes egyénenként mindenkinek meg kell állnia. Nincs kívétel.) LEGYEN NAGY-NAGY FÖLDRENGÉS MAGYARORSZÁGON! FOR EXAMPLE HORVÁTORSZÁG. Nyíljon meg a föld, nyelje el Felcsútot meg Paks I-et. Aztán záruljon össze, menjenek az autók rajta tovább. Hűljön le a kék Duna és keringőzzön.  A kistarcsai kórház egy kicsit emelkedjen meg mintha elragadtaték volna aztán menjen vissza a Földre és Áldott munkájukat a Nagy Isten patronálja. A mátrai erőmű Mészáros fosszílis energia, klíma, mint a Holokauszt s(szén) eleven égő áldozatul saját zsírjában (szenében) égjen el. Számoltassék fel, szűnjön meg. Semmisűljön meg Mészáros. Szén, Mátrai erőműve. A klímafelelős a Sándor palotai bajszos, azt meg hagyják, hogy a fosszili energia fűstöljön a levegőbe. Még két pápairól hadd mondjak valamit, a Bajoszról a Sándor palotáról, meg a Kövérről a Parlamentbe., petróleum lámpa, milyen szép a lángja. Folyjon az orrotókból Petróleum, Gyűjtsatok rá és lángoljon a bajszotok legalább 1 órán keresztül. Áder János, KÖvér László a parlament lófasza. Dögöljetek meg szépen a fene ett volna meg benneteket az anyátok méhibe. Legalább cápa lett volna a magzatvízbe, hogy sose láttatok volna napvilágot. Ne írd alá János, mindent aláírtál nyomorodjon meg az édesanyád meg te is te rohadék. Mész te a picsába, nem hogy még egyszer kinevezzenek.

2021.10. 30. Dr. Danyiné Kovács Magdolna

 

Drága Zorán Kedvesem! Remélem felvetted a harmadik oltásodat és ez vonatkozik minden kedves zsidó barátomra. Vásároljatok fel gyorsan minimum 10 vadonatúj nagyon drága autót vagy 10-20 használt autót a jobbik fajtából. Rakjatok tele 2 mélyhűtőládát hússal, címkézzétek fel, főleg disznó júst, de csirke se árt, illetve galamb, juh-húst és zöldségfélét is. Répát ne, mert az megfagy. Pardon. Hogy miért? Kína betiltotta a magnéziumot , illetve a magnézium ötvözeteket, leált világviszonylatban az autótermelés. Ezek az autók néhány hónap múlva 50-60 milliót érnek. A magas benzin árak mellett (pedig az állam bácsi 67,1%-al hozzájárulhatna a benzinár csökkentéshez, de nem teszi) ilyenek, a jövedékadó, az áfa meg még valami adó, azt nem tudom, az csak 1%. Ennél fogva, lásd Brexit, nem szállítanak a boltokba élelémiszert, nincs miből. A gazdákj is tönkre mennek, mert nem viszik el a sertéseket, az üvegházban termelt növényeket, tehát beáll egy szűk héten belül a krakk. Ugyanezeket írom az ellenzéknek is, most ezt nem olvassa  fidesz, mert a fasisztákkal van elfoglalva a karmelita kolostorba. Mary ALupen és társai. Úgy kihúzza a gyufát, hogy tényleg kitakarítanak minket az EU-ból. Itt az ideje lépnünk, a császári koronánkat odaadtauk Márky Zay Péternek, az ellenzék ott fog székelni a várban. Minden okom meg van rá, mert a 3 ezer milliárdból létrehozott (büdzséből) Karmelita kolostort, az én dédapám Ferenc Jóska császár nem vette volna el a néptől, hogy éhezzen. A császár és Sissy királynő unokatestvérek voltak, mint ahogy én is unokatestvér vagyok Gyurcsány Ferenccel. Sissy királynő Göödöllői kastélya nekem jó lesz, a fiamnak adom az Ük apám Mátyás király visegrádi palotáját. Az egész ország az enyém. A Sechenyi Kastély a leszármazottaké. Az nem az enyém. Andrássy Gróüf palotáűi, kastélyai szintén az enyémek a Betlaire kastélyon keresztül. Kassa mellett. Kassa is az enyém. Nagyvárad, Kolozsvár, Tirgumures, Temesvár, Arad szintén az enyém. Bécsig szintén az enyém. Szerbia az enyém. Zorán kedvesem. Te leszel a Söhnbrumban a cászár, de királyi koronában, mert a császári koronát Marky Zay Péternek adtam. Én a Sissy királynő koronáját teszem fel, neked meg majd csináltatunk egy hozzád illő császári koronát. A barátaidnak és a kutyádnak mindig lesz helye a Srönbrumban. Már alumínium sincs. Borzasztó idők várnak, azt mondják itt a világvége, pedig csak most kezdődik el. Nem lakunk a Srönbrumban tartósan, mert a Gödöllői kastély bűbájos. Ott Pressernek is jut vagy 6 szoba, komponálhjat, nem fog minket zavarni. Épp úgy vonatkozik ez Dusánra is, a Srönbrumban írhat szonátákat, himnuszokat, szózatokat. Van ott vagy 500 szoba. A báécsiek nagyon megbecsülték, voltam benne, csak mamuszbvan lehet. Ja a Krakkói érseki Palota és Királyi Vár is az enyém. Nem szenvedek a bőség zavarában. Nem vagyok hozzászokva, de nagyapa sírját gyerekkoromtól Túrkevén ápoltam. Nekem az autóját minden héten a temetőben megpucolják. Egy 12 személyes fekete Mercedes, velencei vágott tükörrel. Csodálatosan szép. Erzsébet királynő Báthory rélszről nagynéném. Ő már letette a koronát. Diana hercegnő ruháiba és kalapjaiba fogok járni. XIV. Lajos is rokon. Sőt Napóleon is. De Olaszország északi része is és Burbon részről a spanyol király is. Azt egész világ homofób. Csak zárójelben jjegyzem meg, hogy György király és Miklós cár éldes testvérek voltak. Van keresnivalónk a Krenben is. Putyinnak felakad a szeme ha elolvassa. Igyekezzetek, mert lassan kijárási tilalom van. Gyere a Vörös Cillag Szállóba én itt nagyon jól érzem magam éppen a vörös csillag miatt. Itt töltesz annyi időt amíg fel nem oldják a vesztegzárat. Aztán megyünk Szerbiába és Szarajevóba felhúzzuk a gyűrűt. Én lerúgom a Kossuth szobor amit háttal áll Magyarországnak. Féltek a szerbek, hogy nehogy kitörjön a II. Világháború mikor felállítják 1994-ben. Azóta 2 atrocitás érte. Egyzse leöntötték olajjal, egyszer fekáliáűval. Én csak lerúgom. A Habsurbg ház trönfogsztását idézte elő Debrecenben, Gyurcsány Ferenc pedig Habsburg örökös. Ha így jó neked ha belegyezel, egy családban Isten igéje szerint mindig a férfi az úr. Nem kívánok neked programot csinálni, hívd fel telefonon és ha tudsz ehhez alkalmazkodni. akkor mondd azt megyek Várlak a Vörös csillag hotelben és megvárjuk míg a kijárási tilalmat feloldják és szabad az út Subotica felé. Szólj a Szerb rokonaidnak, hogy vegyenek benzint sokat és autókat.  A lányom nem kap semmit, ő nem érdemli meg. Az unokáimról majd a vőm gondoskodik, valószínűleg azt kívánom alszok rá egyet, hogy Roberta Zsuzsanna lányom haljon meg. 

A köztársasági elnök koronában Gyurcsány Ferenc lesz.

 

TISZTÁNLÁTÁS VÉGETT! A NAPBA ÖLTÖZÖTT ASSZONY (JELENÉSEK KÖNYVE) HOMLOKÁN AZ IGE, DEREKA FELVÉRETEZVE RÁÍRVA A KIRÁLYOK KIRÁLYA.

 

ERZSÉBET NAGYNÉNÉM MÁR LETETTE A KORONÁT, TEHÁT AUSZTRÁLIA ÉS KANADA IS AZ ENYÉM. JÉZUS A ZSIDÓKÉRT JÖTT, BÁR „ÚGY SZERETTE ISTEN A VILÁGOT, HOGY AZ Ő EGYSZÜLÖTT FIÁT ADTA, HOGY AKI HISZEN Ő BENNE EL NE VESSZEN HANEM ÖRÖK ÉLETE LEGYEN.”. OKTÓBER 31. GYÁSZNAP. WITTENBERG 95. LUTER MÁRTONAZT MONDTA A TETŰ, VESSZENEK A ZSIDÓK ÉS NEM HÍRDETETT VÍZKERESZTSÉGET. A REFORMÁTUSOKHOZ LENNE NÉHÁNY SZAVAM. NE GONDOLJÁTOK, HOGY HOLLANDIA A BIBLIA EPICENTRUMA. A GYEHENNA KÉNKÖVES TŰZÉN ÉGTEK EL MINDANNYIAN. NEM TÉRTETEK MEG. NEM MERÍTKEZTETETK ALÁ. PÁL APOSTÓL THIMOTEUSHOZ ÍRT LEVELÉBEN KIFEJEZETTEN TILTJA, HOGY NŐ TANÍTSON. SOK KURVA REFORMÁTUS LELKÉSZNŐ. A KATOLIKUSOKRÓL NE IS BESZÉLJÜNK, HISZEN ISTEN NEVÉBEN A NE ÖLJ NEVÉBEN KERESZTTEL A KÉZBEN KERESZTES HADJÁRATOT INDÍTOTTAK., BŰNBOCSÁJTÓ CÉDULÁKAT ADTAK KI. INKVIZÍCIÓ. BE NEM MERÍTKEZTEK SZENT LÉLEK NINCS BENNÜK. AZ ÖSSZES PÁPA GAZEMBER. AUSCHWICOT IS MEGAKADÁLYOZHATTÁK VOLNA. MINDIG A HATALOM KISZOLGÁLÓI VOLTAK. PUSZTULJON FERENC PÁPA IS. ROBBANJON FEL A VATIKÁN. A SOK RABOLT KINCS VÁNDOROLJON VISSZA IZRAELBE. 5000 ÉVES SÉKELEK IS VANNAK OTT. A GADARÉNISUK FÖLDJÉRE MENJETEK A SÍRBOLTOKBA JEHOVA TANÚI. TELVE DÉMONOKKAL, MEGSZÁLLOTT BARMOK. MENJETEK BELE A DISZNÓNYÁJBA ÉS FUSSTATOK BELE A TENGERBE,ÉN A ZSIDÓKÉRT JÖTTEM, GAZDAGGÁ, SZABADDÁ TESZEM ŐKET ÉS ÖRÖK ÉLETET ADOK MINDEN EGYES ZSIDÓNAK. FELEMELEM ŐKET AZ EGEKIG. ISTEN VÁLASZTOTT NÉPE. HA TETSZIK, HA NEM. ÁMEN.

TI ÁLKERESZTÉNYEK (REFORMÁTUS KATOLIKUS) HA EMBERI ÉRZÉS LENNE BENNETEK ODAMENNÉTEK A HATÁRRA ÉS KÉT-KÉT SZERENCSÉTLENT BEVINNÉTEK A TEMPLOMAITOKBA, ETETNÉTEK, SIMOGATNÁTOK, GONDOZZÁTOK ŐKET, LEBONTANÁTOK A KERÍTÉST. SZERESD FELE BARÁTODAT MINT TE MAGAD. SOK CSÓK A ZSIDÓKNAK. MAGYARORSZÁGOJN CSAK A HIT GYÜLEKEZETE KERESZTÉNY. Ő MEG IS MATRAD AZ ÖSSZES TÖBBI ELPUSZTUL.

ZORÁNNÉ KOVÁCS MAGDOLNA. 2021.11.05.

 

Zorán Drágám, Kedvesem, You are my destining. Te vagy a végzetem!

Az Isten baszott volna meg, gyere már gyorsabban. Napok óta téged hallgatlak meg ezt az idióta férjemet (eltörte már kezem-lábam, a fogamat kiverte, mindig rám hívja a mentőt, most is esedékes, azt emlegeti mész a Nyírőbe, dokszazmás vagy már megint, te azt hiszed Zorán elvesz feleségül, én már annyit voltam az elme osztályon emiatt a bolond ember miatt). A fiam néhányszor már úgy megrúgdosta, eltört neki a lábfeje, mármint a fiamnak.Én már mennék, de nem tudom hol laksz. Teltház van, DE véletlenül (nincsenek véletlenek) a 228-as szoba üres. A fiam felköltözteti oda. El eddig úgy volt, hogy szállodába viszi. Napok óta nem alszom, fáradt vagyok, nagyon várlak, siess már az Isten áldjon meg.

 

Jól néz ki Szarajevó, áll a vízben. Na meg a vírus is dolgozik Szerbiába rendesen. Úgy néz ki itt ünnepelünk. De nem baj, csak itt legyél velem. A fiam nagyon jófej. Csupa-csupa édesapám. Tisztel és nagyon szeret engem, nem olyan,  mint a leányom. Téged is nagyon szeretni fog. Éveken keresztül arra kért, legyen már valaki aki megbecsül. Hagyd itt ezt a rohadékot. De én keresztény ember vagyok és nem paráználkodom. Ezer csókkal, puszival várlak, siess, ne késs!

2021.11.07. Zoránné Kovács Magdolna

 

Katonák! Rendőrök, Tűzoltók, mentősök, orvosok, pedagógusok, nyugdíjasok. Diákok, színészek??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rendvédelmisek amnéziások vagytok????!!! Ez még ugyanaz a Fidesz mint aki elvette a kórkedvezményeteket, cafetériátok, becsületetek, mi a faszra vártok még. Mesterlövészek, ne lőjjétek agyon, elevenen akarjuk megnyúzni. 

T A X I S B L O K Á D ! Hogy az anyátok úristenit. Mire vártok még majmok? Ötven forintért megbénítottátok az országot Antal idején. Most meg 4x annyi a benzinár. Taxisok, traktorosok, kombájnosok, kaszások, ekések, baltások, fejszések, utcára kifele. Gyerünk az utcára, lebénítani az országot. Isteni parancs, ezt vegyétek komolyan, mert mögbaszlak benneteket. Gyerünk, gyerekek, vége a Fidesznek, maximum 2 hete van még, örüljetek velem, én nagyon boldog vagyok. 2 nap múlva lejár a lappangási idő, köszönet 30-50 ezer halott lesz, Orbán Viktornak.

Csókollak benneteket.

2021.11.09. Zoránné Kovács Magdolna

 

Heil Orbán fürer! A tetves rohadt kurva anyádat, azt a cigányputris félbevágott óriás tömeggyilkos lapostetűfajtádat. Üzenem a bloombergnek, a lNew York Timesnak, a Limonnak tegyék közzé!

Mr. Orbán! Tisztán, népszerűségi okoból ajljas indokból és megfontoltan kiírtatta (még most élnek, mozognak, szexelnek, vásárolnak, de ez már múlt idő, ezt már visszacsinálni nem lehet, azok 1-2 hét múlva meghalnak.) Kiírtatott 6 uszkve 7 millió embert, ez a sík idióta azt nyilatkozta a maszk nem véd meg, az oltás igen. Fordítva igaz, te közbarom. Az oltás már elkésett, az már nem véd meg semmitől csak az 5. hullámtól ami márciusban indul, de bazdmeg  hülyegyerek mind a 10 millió ember elkapja a vírust. Ezt nem én mondom a vírológuaok, ez a vírus természetéből fakad, terje. Ez a vírus természetéből fakad.Aki felvette a harmadik oltást, az is elkapja csak nem veszi észre, de fertőz. Tetves, hülye idióta tetves anyádat. És én megölök egy olyan embert aki nem oltatta be magát. Az EU-t kérem álljanak fel egy perces gyász. Magyarországért.

Tudod, hogy fog kinézni ez az ország 1 hónap múlva? Mint a tatárjárás (Mohi-csata), Törökvész meg a Horthy korszak és a II. világháború után, meg a Fidesz éra gyilkosságai együtt.

Egész életemben debil, imbecilin, olygofren gyerekekkel foglalkoztam. Gyögypedagógus vagyok. Az idiótának is van magához való esze, lehet vele bánni. Milyen dezosztibionukleinsavból áll ez az ember? Tiszta légyppiszok, meg féreg, meg lószar az egész. Meg a tévéje nyasgem, Hír TV je, ambloc fasiszta, náci geci holtkóros népírtó rohadék. Tömeggyilkos gazember, cigány.

Gulyás Gergelyre (GulyiGerire) reflektálva megbaszta a kurva Isten azt az egyházat, papot, híveket, katolikust, reformátust aki az egyháztól egy fillért is elfogad és nem a Szent Lélek tartja fent, mint a hit gyülekezetet. Dögöljön meg az összes pap meg a hívek, éljenek a Zsidók meg az Isten. (Az meg én vagyok, (Holi trinity).

Közfeladatot egyház nem láthat el. Neki az lenne a feladata, hogy a híveit gondozza.De nem ért hozzá. Ócska, giccs, kacat, kurvaság az egész. Csak pénzmosás meg csalás, korrupció, lopás, minden pap olyan, mint Orbán Viktor. Lop csal, hazudik, pokoltöltelék.A hívek meg úgy hisznek bennük, minthogyha Isten kézzel épített házakban lenne. Mennek istentiszteletre, mint a barmok. Az Úr azt nézi ami a szívben van, Isten a szivetekben lakik, nem kézzel készített templomokba. Rogyjon rátok az összes templom. Sok pedofil, buzi, homoszexuális pap, meg kurvák, református lelkésznők. A kolera vigyen el benneteket meg a földrengés.

A koronavírust én tasláltam ki, mert császárrá akarom magam koronáztatni. Mindenki meghal akit én akarok, csak a zsidók maradnak meg. Abból is csak 7.000 és felosztjuk egymás között a világot. Pusztuljon a Fidesz, pusztuljanak a papok, pusztuljanak a hívek, pusztuljanak az orvosok (Fideszes kretén Márai Semmelweis). 7.000 zsidó marad meg és felosztjuk a világot. Ezek a kaftános fekete kalapos majmok elpusztulnak.

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2021.11.11.

 

"Isten hatalmát szabadon gyakorolja, kegyelmezek annak akinek kegyelmezek, könyörülök azon akin könyörülök..."

Aki még nem vette fel az oltást, vegye fel, én nem bánom. De minek? 6 hét a lappangási idő, addig kihal a fél ország. Nagyon rapid a vírus és sokkal fertőzőbb, mint az el eddigiek. A szájmaszk legyen kötelező és PCR teszt, talán 40 ezer forint, de életet ment. Vonuljon Önkéntes karanténba. Ez kormányfüggetlen, orvosfüggetlen, döntsd el mit akarsz, élni vagy halni. Utolsó lehetőséged, gyorsan ragadd meg, ez nem jótanács, ez van. Csukd be az ajtót, ablakot, fél liter 20%-os ecetet forralj fel, párologtasd, ezt napi 3-4 alkalommal tedd meg. Tükrön, bútoron, szőnyegen, falon,m ruhán M I N D E N H O L megöli a vírust, a HYPO nem. Addig ne tedd ki a lábad míg a  vírus mizéria tart. Ha 2 év, 2 év.Ha élni akarsz így cselekedj, ha nem akkor ne vedd tudomásul. Rajtad áll a döntés. Vedd sorsodat kezedbe, a kormány és az orvosok basznak rád. Milyen dolog az már, hogy a munkáltató kötelezze a dolgozóját arra, hogy 1 évig ne kapjon fizetést? Neki meg ne legyen munkása, mármint a munkáltatónak. Ez nem vicces, ez nem humoros, ez szánalmas. Ez ökörség. Ez visz mindent. A harmadik oltást vegyétek fel gyorsan és szigorúan még az ötödik hullámtól is megvéd. Egyébként meg legyen otthon NeoCitran, láz, fájdalom és gyulladás esetén Aspirin Plus, Alive fájdalomcsillapító vagy Antidolor vagy Tramadolor. Egyél sok zöldségfélét, diosznóhúst, még a zsidó is, meg az arab is. A metabolizmushoz a disznófehérje elengedhetetlen. Igyál sok folyadékot. Lehetőleg ne szénsavasat. Táncolj, mozogj sokat a szobában. D3, Cink, Aszkorbinsav (Van ilyen komplex készítmény a gyógyszertárban, nagyon fontos) A Varga gyógygombát is ajánlo, mindent tud, kicsit drága, de nagyon jó. 

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2021.11.13.

 

Kicsi Joe Biden drága, aludjál rá egyet, aztán szólj a Nátónak, hogy támadjon. Meg az EU is közös programot csináljatok. Dobjatok már le egy atombombát Lengyelországra. Azt a rühes kutya országot ki nem állja az Orosz, az Ukrán, Belorúzia. Köszönet és hála Lukasenkának Minxben, hogy ott tartotta hónapokon keresztül ezeket a szerencsétleneket és felfegyverezte őket. Neked is Putyin amiért adtál repülőgépeket, most az egyszer nem haragszom rád. A skizofrén paranoiás magyarok menni akarnak hadsereggel támogatni Bemapo embereit, hogy a görcs húzza össze őket. Kacsinszky meg Orbán szép kis párosítás. Drága EU! Büntessétek már ezt az idióta Orbánt, presszionáljátok, hogy bontsa le a kerítést, ez idiótizmus. Márky-Zay drága, vegyétek már át a hatalmat, mindennap valami ökörség, valami tragédia, valami szánalmas dolog és csak várunk és állunk, mint fasz a levegőbe. Puszi mindenkinek.

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2021.11.13.

 

444.hu

Drágáim, én Dr. Danyiné Kovács Magdolna vagyok, 1 hét múlva Zoránné és Monarchia tulajdonos. A sönbrum Palotának nemzeti császára lesz, illetve Szerbiában király, Magyarországon császár. Én, mint császárné, de királynő, mert Sissy királynő, mint unokatesó után öröklöm a gödöllői kastélyt egyenes ágon. Jövő hétfőtől Monarchia lesz. Fidesz számára anarhia, mert a Parlament is császári időszakban épült, Ferenc Jóska alatt, oda sem teheti be a lábát fideszes. A budai váramat (Ferenc Jóska dédapám várát) pedig Márky Zaynak adtam, kinek adnám másnak, a Szent Koronával együtt. Övé lesz, az ellenzékkel együtt. A Karmelita kolostorban meg nem a Fideszes buzik jönnek össze, hanem a főpolgármester KariGeri székelnek majd. Jegyzem meg, egyik sem árnyékszék. Árnyékkormány se lesz, hanem tudjátok mi lesz, kedves 444.hu... 100.000 Ft-os per liter benzinár. Így "jól jár" a maszek benzinkutas. Talán 2 vagy 3 hónapig., mert a világ hordódollár akció nő-nő-nő tovább, dehát alkalmazkodni mindig mindenkor kell. Nem csak egymáshoz, a világpiaci árakhoz is. Tovább megyek, Márky Zay a büdzséből a jövőhéttől már kifizeti a 27%-os ÁFÁ-t, az adót és az 1% valamicsodát, arról gőzőm sincs micsoda. Így már jól jár mindenki, mert Márky-Zay bevezeti a progresszív adóztatást. Talán ott kezdődik az egész, hogy a kisnyugdíjas semmiért semmit nem fizet, a tojás 27% áfáját ha levonjuk, mennyivel olcsóbb lesz. De az élelmiszer termékek, hús, tejtermékek, zöldségfélékre is vonatkozik mindez, de akinek az 1 millió forintot meghaladja a havi jövedelme az viszont MINIMUM 50% ÁFÁT fizet minden termékre. Nyilvánvalóan emellett még rendesen adózik a munkából származó jövedelméből a császárnak. Add meg az Istennek ami az Istené, add meg a császárnak ami a császáré. Én azt hiszem mint egy legjobb biztosítótársaság, én a Családom jövőjét ezen alapon be is biztosítottam. De ugyanez vonatkozik Márky Zayra, Gyurcsány Ferencre, mert unokatesók. Magyarországot tekintve egyetlen örtököse a Habsburgoknak. Élnek még szép számmal Tenerife szigetén a Kanáriak között. A Marokkói király kurvára szereti a zsidókat, mert adott is nekik szín arany csillagból akkora dávid csillagot, hogy letelepedtek alatta. Mert ő tudja, hogy tesó Arab a Zsidóval, de ezt már olyan sokszor elmondta, hogy az ember nem győzi elégszer elmondani, mert hiába beszélek. Ismael, Izreael nem édes ugyan, de testvérek. Egy apától valók, Ábrahámtól, aki félrekefélt. Úhh, az Ortodox zsidók meg az Arabok a Koránba Ismaelt főistennek tekintik. Az infláció a jegybanki alapkamat, hát sajnos ez van. Ne reménykedjetek, egy-két nap a Bux index, Trix index és megint olyan dolog, hogy nem lehet se kikerülni se elébe menni. Matolcsy megmondta állítsd le magad, ez a dilihopp nem teszi. Varga mereszti a szenemit, mi lesz itt, felvettük a sok kölcsönt, jajj az infláció, jajj a rezsi ár. Jajj a rezsiár, jajj a kamat és most rátérek a rezsire. Én, mint Isten és a császár dédunokája, Mátyás király unokája, ükapámnak az apja Hunyadi János, Belgrád van, kiűzte a törököket. Azért szól délben a harangszó, már értem is szól a harangszó. De az nem jelenti azt, hogy ne hordtam volna 800 méterről a vízet gyerekkoromba. Nem jelenti azt, hogy lett volna világítás, de volt gyertya és kitünővel végeztem az iskolában, csak le tudtam írni a házifeladatot, sőt a Gedeon bácsi az édesapám mint női fodrász, minden nap beondolálta a hajamt és úgy kellett menni a hidegbe, de hideg volt a szoba, mert a szén reggelre kihűlt,. Minusz húsz fokba, minusz 30 fok is volt túrkevén, minusz 16 fokra ébredtünk a dunna alatt, nem volt azzal semmi gond. Betűzeltünk, fél óra múlva moshattam a hajamat, de ezt min den nap kötelező volt, mert édesapám kezdte ondolálni. De ha nem mosom meg a hajamat, kamillával nem öntöm le akkor nem csillog, ragfyog és édesapám eztr kötelezően elvárta. Ő is megdolgozott érte, nekem meg tűrni kellett. Ennyi a rezsicsökkentésről. Nem kell semmi, oszd meg és uralkodj. Ha fázol nem kell semmi tanulj meg reszketni, Szíjártó 15 évre bebiztosított a agáz, ez akkor lesz furcsa dolog ha  mindenhol feltör a földgáz és egy évi rezsink 20 ft-ba fog kerülni., A dilis szíjártó 15 éve jó drága áron megvette. Mi van akkor ha Hajdúszoboszló mellett gáűzkitörés és Nevadában tör fel az Olaj és az évi gázköltségünk 200 Ftba kerül.

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2021.11.17.

 

Ferkó Drágám, Miniszterelnök úr!

Neked nem kell mondani, hogy ki és hogyan, csupán csak annyit mondok, mint egy aggódó hölgy, VIGYÁZD A REPÜLŐGÉPEKET, a Mészáros kincseket, ami ebben az országban van. A föld alatt is. A Szíjjártó  vagyont, meg van-e még a Pasarét Szíjjártó nevén? Figyeld a dátumot, nehogy ma adja el. A büdzsére vigyázzatok! A szerethető rendőrségedre akik mindig kiálltak melletted, 7. kerület főkapitány, te jobban tudod. Készítsd fel a TEK-esek megölésére, ez kötelező Isteni, Császári parancs lesz, már a következő héttől, te ezt tudod. A Kossuth szobrot és a Rákóczi szobrot már nincs időnk szétbaszni vagy eltakarítani, kenjétek be tömény fekáliával még holnap lesz csak jóidő, nem lesz annak szaga, utána már hideg lesz és tekerjétek be szivárványos zászlóval mind a kettőt. Az összes pesti harang vészharangot kongasson, majd amikor már átvettük a koronát, délben zúg, negyedkor egyet, félkor kettőt, negyedkor egyet, egészkor annyit ahány óra van. A pParlamentre is vigyázzatok kívül-belül, hogy ne lopják el az értéket ezek a Pápai retkek. 11 éve csinálja a Kövér a pulpituson, no nem sokáig már. Jó munkát kívánok! Isten áldásával.

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2021.11.19.

 

2021.06.26. Miszter Orbán (rühes kutyának nem jár a miszter megszólítás)!

Kértelek Téged tedd kötelezővé az oltást. 2 TEK-es megfogja, harmadik beszúrja. Egyszer jeleztem, mert kikövetelted magadnak a státuszt egyszemélyben. Meg is választott a Fidesz. Nem is a Fidesznek beszélek, neked te gazember. 5 hónap telt el azóta, most már minek oltasz te tetű. Megint csak hyülét csinálsz a népedből, mindig ezt tetted, ösztönös oktalanságodat, műveletlenségedet, tanulatlanságodat, pszchiopata lelkedet átvonyítottad arra a 3,5 millió álltalad meghülyített, agymosott szavazódra és elhitetted velük hazug módon, hogy így a jó. Még a mai nap se-se-se (november 22.), SE-SE-SE! Rendelsz el karantént, TE-TE-TE és megint TE, TE miattad hal meg 6 milliónál több, annyi marad meg amelyiknek 3 oltása van, kis jóindulattal plusz 500 ezer nem tudom milyen alapon.Jól nézünk mi ki, marad 2 millió ember, ha marad a 10-ből. Nem nézel te híradót, világhíradót az ATV-n vagy a sok idióta hülye pesti srác, Hír TV. Nem mondja, hogy belekukucskáltunk az ATV híradójában. Fönök itt igen nagy baj lesz, nézzed mnár a Hollandokat, nézzed már az Osztráokat, Nézzed már a 16 tartományát Angela merkelnek, már meg a Görögökre is tekints rá, mire várunk FŐNÖK. Ne pofázd, hogy minden ember felelőssége, olyan hülye orvost mint a SOTE-s igazgató, a Te dolgod, nem a bolond orvosnak a dolga megovédeni az országot. Te vagy itt az államfő te pöcegödör.

Január elsejétől minden tudományegyetemet bezáratok, minden gyógyszertárat bezáratok, ez biztos. Van idő a gyögyszertáraknak például arra, hogyx piócák uszkáljanak a vízbe, hogy jól és nagyszerűen és hatóan összekészített recepten közölt kúpok vagy magisztrális golyók segítsenek rajtad gyönyörű tégelyekben tárolt barbiturátok, morfinszármazékok, akár már Gubobol is, mint alkaloida. Lombikban sütnek főznek a patikusok, kenőcsőt csinálnak ekcémára, fagyott kezedet bemutatuk, ülepített vízelet kedves. És sok-sok-sok egyéb, még járj utána babám, te vagy a gyögyszerész. Az hogy te leveszed a dobozt a polcról, a takarítónéni is megtudj CSINÁLNI. Ami az orvosokra vonatkozik az kicsit bővebb lesz sokkal nagyobb elvárással, empiriokriticizmus. Minimum Doktor Chen tárházát taníthatják a holisztikus gyógymódon, a meridien orvoslás, az akkupreesszurát és az akkupunkturát, nem írhatnak fel antibiotikumot (én is voltam gyermek nagy hidegben Túrkevén, volt is homloküreggyulladás, fülltűmirigy gyulladás, szamárköhögés, fülltőgyulladás, de antibiotikum nem volt 52-ben, de volt meleg só a fülemre, meleg fedő a hasamra, kamilla, Maria Treben könyvét az Alfától az omegáig. Házirovosok lesztek ha levizsgáztok, mint a fényképsz, magatoktól, mert azt mutatja a barométer, holnap köd lesz. Szaladok a János bácsihoz az Ady Endre 12-be, hogy az aszmájába bene fulladjon, nem várom meg , hogy ködben ott üljön a rendelőmben és nagyságos úrként azt mondja, hogy köhögök doktor úr. 

Addig is tudatlanok, ha antibiotikumot írtok fel, írjatok fel B1-et polibét, B12-t, de folsavat is, mert a B12 enélkül nem épül be.

2021.11.22. Dr. Danyiné Kovács Magdolna

 

Szevasztok ellenzékiek. Én most elrepülök Marokkóba, gyorsan megkoronáztatom magam, mert jön a mers covid, elszalajtatom a marokkói királyt Izraelbe, hogy tanulmányozza a tevékkel való bánásmódot. Egy jó barátommal megyek, neki adom Back Reim-t, valaki fusson utánam, hogy megkapja az emirátusokat, én nem válogatok. Zoránnak majd Elizabeth ad a 182 koronájából, remélem VIII. Henrikét nem választja. Ne izguljatok, december 13-án itt koronázás lesz. Nyugi-nyugi. Annyi a különbség, hogy én már most beülök egy királyi palotába és ott leszek december 12-ig. Ha véletlenül, de azok meg nincsenek, nem lenne nyitva légtér ebben az időben akkor gyalog jövök a Gibraltáron keresztül és taxival gyertek értem. Na jól van, Bye-Bye.

GulyiGeri a patkánygyerek, azt mondta 2 dolgot engedélyezünk Október 23 és a Mindenszentek, illetve halottak napja. Na most a halottak napja miatt szívunk, azért a pár százezer emberért, de jött még aztán a teljesség igénye nélkül a Fidesz kongresszus. Csókolóztak halálosan, éltették a nagy urat, meg a Fidelitas, rájuk még veszélyesebb ez a járvány, mint a vénekre. Ott is csóközön, aztán mindenre nem emlékezhetek, de eszeveszett koncertek mennek, mintha éreznék a srácok, hogy bedugul a porond napokon belül. Megint vesztegzár lesz, holmi garázskoncert esetleg. Bródy Jánosom Debrecenbe, az én kedvesem a kastélyomba, leendő lakhelyén, én ki se mentem, imádkoztam érte. Megvan a 3 oltása, de majdnem 80 éves, ha baja lesz Orbán miszlikbe szedlek. Zárj be gyorsan te patkányméreg és jól imádkozzál, mert a Kossuth téren már leöntöttékj fekáliával a Kossuth szoborot. Ráterítették a szivárványos szobrot és 5 embernek már ácsoolják már a keresztfát. Na találd ki Orbán kiknek? Te egyedül reménykedhetsz, lánccal átcsavarva kezed lábad pincével töltesz te sátán gyerek 1000 évet majd utána mész a kénköves pokolba. Lógni fog njagyon sok fideszes, a TEK-esek sortűzet kapnak, mert jön ám a császár aki egyben az isten is. Élnek még a hozzátartozók. A jó embereknek jó reménységet akik pedig a keresztény vallásban hisznek nem is tudják milyen rossz végük lesz. Na én megyek repülni. Szevasztok.

Kedves Telex! Menjen már rá Dr. Danyiné blogjára, tegye magáéva, közölje le, mert magát elolvassa a Fidesz, a tetűrágó Pesti Srácok, meg a Báyer, O1G+1 G Bayer gyerek, akit szintén megfeszítenek majd, meglátjuk majd hogy mondja lószar mikor az ő seggéből is folyik a fekália. Mikor majd jajjveszékel. Nem lesz 18-as karika.

Igen tisztelt és kedves marokkói Király, VI. Mohammed!

4 tagú delegációval érkezem, mind a négyünknek kérünk tartózkodási engedélyt Öntől a beutazásunkhoz.  Nagyon fontos információt szeretné Önnel közölni, ami lényeges, sorsdöntő az Ön és az Ön népe számára. Utazásom célja, hogy segítségére legyek az Arab világnak abban az ügyben ami sajnos a közeljövőben kórképként várható az Arab világot illetően. Információim nagyon tudományosak és nagyon személyesek, csak Önnel vagyok hajlandó megosztani az ismereteimet, annak reményében, hogy időben sikerül segíteni Önnek, az Észak-Afrikai királyoknak és egyáltalán az Arab országoknak. Jön, Rapid módon közeleg a Middle East Respirated Sindroma Covid. A tevére és Arab emberekre veszélyes, szörnyű VÍRUS. Önnek feladata lesz utána járni, meggyőződni, alkalmazni, mit, hogyan csinálnak Izraelben. Ott a teve nem pusztul el, mert kétszer egy héten vért vesznek tőlük, antivírus szerekkel etetik és kezelik őket. Tudja meg, járjon utána milyen összetevői vannak ezen szereknek, beszéljen állatorvossal, tevetartó gazdával, sajátítsa el és vigye vissza Marokkóba, terjessze ki tudását, tapasztalatát király barátainak, de ne felejtse el, hogy ez a vírus emberre, illetve is éppúgy veszélyes és halálos, mint a tevére. Én zsidó vagyok, Ábrahám Istene, Izra-éli, Iszma-éli népének Istene. A zsidó arab testvér, ön ezt jól tudja. Hiszen az Ön országában sok-sok zsidó él, megtisztelő körülmények között. Kanári szigetén Habsburgok élnek, Én Ferenc József császár unokája vagyok, de ez nem lényeg most. Kérem küldjön egy befogadó nyilatkozatot a következő 4 ember számára:

 

Tisztelettel:

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2021.11.24.

 

Drága kis zsidóim! Vegyétek már tudomásul, hogy dolgunk van. Most ne külön-külön udvaroljatok, hanem álljunk össze, mint a krumplistészta. Hallgassatok ide, a helyzet a következő. Itt a Mers Covid a nyakunkon. Orbán azt mondta, ő máris kéri, meg a Fidesz felvenné gyorsan, mert menni akarnak szilveszterezni Dubaiba, csak, hogy ha mi most nem megyünk a Királyhoz Marokkóba, nem fogja fel magától (nem azért, mert hülye), hogy gyorsan elébe kell menni a bajnak és most K É R E M I S K A R I K Ó K A T A L I N-T TISZTELETTEL K Ü L D J Ö N A I R C A R G O-VAL 1 MÁZSA VAKCINÁT M I D D L E E A S T R E S P I R A T E D S I N D R O M E. A marokkói Király arannyal fizet. Én majd leoltom őket. Azért a Királyhoz megyek (nem a koronájáért, majd azt ő a helyembe hozza), mert 1 szavába kerül miután megértette NEM NEHÉZ A FELFOGÁSA, annyit mondd MINDENKI és KÖTELEZŐ. Ha megkérdezi az összes többi, mit csinálsz és miért? A válasza annyi lesz csupán, Én és az Én népem élni akar. Bródy Jánosom, Dés Lászlóm, Karácsony Jánosom, Presser Gáborom és mindenek előtt és mindenek után az örökzöld szerelem jöjjön még én velem, Zorán. Norbit is visszük, intermezzóként említettem meg, sokat köszönhetek neki, most is ő írja ezeket a sorokat. A bolond fiam azt mondta nem adja a nevét ezekhez a sorokhoz, úgyis elvisznek a TEK-esek figyeld meg. Még a telefonszámodat is megadtad. Hogy lehet valaki ilyen seggfej Anyám. Gyorsan ám gyerekek, mert sürgős a dolog és most folytatom is, hogy miért. Tegnap a fórumban, azt hallottam az egyik betelefonálótól, hogy a Fidesz kongresszuson Orbán 40 db zászlót tett maga mögé. András kedves (Somos) ez az Alibaba 40 rablója?  Igen, meg a Güll Baba Türbe. Jajj, az anyátok Istenit. Adjátok össze kis okos zsidóim. Orbán Ajatolla páros megvárja még Babilónia elbukik, a maradékra, az igaz gyöngyökre, a gyémántokra, a rézre, a vasra, az ezüstre, az aranyra ők ketten számot tartanak. Tehát kell neki Afrika, kell neki Irak-Irán, Irán küldi az Orosz katyusákat a Hesbollahnak. Putyin antiópiában, összerendezett támadás Izrael ellen. Hiszen azt mondta ez a töketlen tetű, mit nekem a NATO, ott van nekem Putyin, Erdogán, Sallvini. Deutch pedig azt mondta először 10000, aztán 100000, aztán 1 millió, aztán sok millió. Már akkor úgy éreztem ebből kalifátus lesz. Ugye akkor ne mondjak többet? Kérem akkor a Drága Angelámat, az én kicsi angyalomat, régen (az jó volt, de Régenről ismerjük egymást.) Zeppelinnel jöjjön, Ursulával együtt. Amikor megkapja a meghívómat.Amikor utoljára itt volt Budapesten a zsinagógába ment, hiszen az édesapja lelkész volt. Ha valaki Ő tudja a dolgokat. Jézus azt mondta: Isteni parancsot kaptam és azért jöttem elsősorban, hogy az Én Népem fájdalmait megtoroljam. Adgyon verjek mindenkit, Auschwitz, Dakhao, Bukkenwald, stb. miatt. Angeláűm drága, ne legyen ez kontraszelekció. vegyél elő egy listát, segíts nekem összeírni, kit kell nekem agyonvernem vasvesszővel Németországban. Ez nem lesz kontraszelekció, ha segítesz. Tudom, hogy fogsz. Aranyosak vagytok kedves EU, hogy asdtok pár napot és utána zártok. Ez így nagyon jó, mert 5 napig nem tudok elindulni az útlevél miatt. Utána tényleg zárjatok le mindent. Hogy ez a rohadt Orbán ne tudja megvalósítani Kalifátusi terveit, hiszen a Zsidóké minden. Azért a 7 ezerért. Köztük fogom felosztani a világot. A nagycalkásooknak mint például Gerendás Péter odaadom Ausztráliát, éljen vele. Mindössze 7 ezer emberről kell gondoskodnomn, a maradékról. Nem lesz olyan nagy, nem ütközik olyan nagy nehézségbe., A világot szétosztani közöttük. Persze és miért ne, lesz néhány olyan keresztény, igazi hívő, akinek megbocsáéjtok, lehet, hogy ezer is lesz a világon. Azt mondja az úr, más akolban is vannak nekem Juhaim. Történetesen lehet, hogy 2 katolikus is benne lesz, aki soha nem ismerte a Bibliát mégis úgy élt, hogy Istennek is tetszett. 

Van 3 üres szobánk, gyertek az anyátok mindenit, ne kérleljétek magatokat, mert menni kell. Azt írja Isten igéje, nem lesz könnyű sorsa Jézusnak amikor vissza jön a földre, de segítenek neki a zsidók és az angyalok, basszátok meg, vegyétek már észre, hogy én értetek harcolok, nektek pedig hivatalból segíteni kell. Nem így terveztem, de ez van.Gyorsan cselekedni kell, még ma, csináltassatok útlevelet, 5 naposat, 19 ezer forint és utána menni kell. Rezerváltassatok jegyet ma 180.000, 5 nap múlva 390.000, ahogyan erősödik a dollár. Egyébként béke időben 630 ezer forint ez az út. Ha elkészül az útlevél, a száma kell a Királynak arra pecsétel és a hivatali közegek, akár a reptéren, akár landolás után ennek birtokában dönt úgy, hogy a Király elé vezet.

Drága Ursula Von Der Lien. Önnek megsúgom, mert nagyon szeretem magát. Az Ebola, az ebola a denevérből származó vírus. Arat most Johanneszburgban. De én ezt a tényt előre vetítettem a töketlen Orbán Viktornak. Írtasd ki a denevéreket. Döntsd el, hogy a denevére vagy a néped vére szükségesebb. De nem tesz ez semmit, legalább Önök mentség ami menthető. A Gólya, a Fecske áthozza. Rájuk nem veszélyes. Van ellenszere, ez már rnyugat-afrikában aratott egyszer. Nem csodálkozni kell, hanem szólni Karakó Katalinnak, hogy küldjön néhány mázsa jól bevált vakcinát, de Magyarországon az orvosok azt mondják nem tudjuk mélységesen más, mint a Covid 19, illetve azok mutánsai. Hát természetesen. Dráéga Angela Merkel, Drága Ursula, 5 nap múlva zárjátok le a határokat, addigra elkészülök. Elrepülök, az engem már nem érdekelm hogyan érek vissza. Csak orbán ne tudjon megszökni, garázdálkodni a világban, egy másik NATO-t létrehozni, Putyinnal, Erdogánnal, Ajjatollával, Hesbollahkal, Fatakkal, Moszaddal, Judit Sargentininek még üzenem, szeretem, de mondja meg királyának a nyakas kálvinistának húzza karóba a reformáűtus kálvinista lelkésznőket. Sokban besegít nekem. Illetve idejébe tegye le a koronáját a lábamhoz némi kábítószerrel, mondjuk egy kiló marihuannával beérem, ne kételkedjen kálvinista gyerek, meg van írva miután letettek a királyok lábához koronáikat vasvesszővel és mindig vasvesszőt ír isten igéje az összesnek a fejét szét kell verni. Én nem vagyok terrorista de alkalmazkodom, a parancs az parancs, lásd Erzsébet királynő ő már jó idejében letette.

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2021.11.27.

 

Hozza le a Magyar Nemzet, ha egy cseppnyi vér van a pucujában. Ácsolják már a kereszteket, a Sátán (Alias Orbán gyerek) a pincébe megy ezer évig megkötözve, őt nem akasztjuk. Viszont keresztre feszítjük Bayert, Mészárost,a két pápai köcsögdudát, a két bajszost, a parllament elnökét meg a sárga ház elnökét. Szíjjártót, Németh Szilárdot. Lógni fog az összes Fideszes parlamenti képviselő, ők 13 percig fognak rugdalózni. Sortűzet kapnak a TEK-esek és mindazok akik a Pesti Srácokba betelefonáltak, tudjátok, Kubatov lista. Tudjuk a telefonszámukat, értük megyünk, kiállítjuk Őket a Parlament elé, egyenként lelövöldözzük. Ajánlom melegen, de nagyon ám, hogy a Parlament épületét nagyívbe kerülje el a Fidesz, hiszen az az enyém. Oda csak az ellenzék teheti be a lábát. A budai Vár szintén az enyém, oda csak Márky-Zay, megkapta tőlem a "Szent Koronát", mitől szent az a fasz korona, mikor a tetűá Pista annyit ölt még a tesóját is, a Rühes vatikántól kaptuk, én azt nem tenném fel még ezer milliárd eiuróért sem. Bopcsánat kedves Márky-Zay Péter, nekem ez személyes ügy, neked ettől még jól állhat az a korona. Én nem tudok oda bemenni, Karmelita kolostort csináltatott ez a tetűá, holott a Nép éhezik. Az én dédapám Ferenc Jóska császéár nem csinált volna ilyet, na meg a cigány szag, az Orbáni bűz, na meg a buzik. Na szóval ennyit. Na de miért kellett a kastélyomat átalakítani Gödöllőn, verni a nyáladat, te tetű gyerek, csak azért mert a 27 tagállama az EU-nak itt székelt egy évig, Sorosként gödöllőn. Jól kibasztál velem, nem tudom élvezni a nagynéném, illetve a dédapám feleségét, mert hogy összevissza rokonok vagyunk, erről is rokon, arról is rokon, igazi Örökségét. Putyinnak üzenem hadja el a Cremt, az is az enyém. Miklós cár édestestvére volt György királynak. Báthory részről Erzsébet királynő unokatesó.

 

Kedves Drága Anegla Merkelem!

Nem kell striguláznod, nem kell listáznod, mindig megjön az eszem ha alszom egyet. Azért olyan okos a kicsi Joe Biden is, mert mindegy hogy hol van, mindig alszik egyet. Olyan egyszerű a képlet, Hitler is ezen az úton indult el, persze nem fogom fölmenteni, hiszen ilyen alapon sortűzzel is ellehetett volna intézni, nem pedig megalázni, éheztetni, szóval jobb ha nem mondok semmit, de mégis azt mondom, hogy a világ  összes luteránusát, a világ összes kálvinistáját, a világ összes katolikusát, a világ összes reformátusát, a világ összes protestánsát, a világ összes evangélistáját szó szerint a vasvesszővel ki kell írtanom. Ohh, hát ilyen a világon nem létezik, bár ez isteni parancs. Így gondolom, hogy fognak majd segíteni a Zsidók és az Angyalok, például abban hogy megszervezzük néhány-néhány segédmunkást, megásatjuk a gödröt, beborítjuk ezeket a jótét lényeket, oszt ennyi. Elvégeztetett. Minden országban így lesz, a Biblía befejeződött, én itt vagyok, Jézus itt van, tudom, hogy ti tudjátok az éle fája 12x terem 12 féle gyűmölcsöt 12 törzsnek. Jobb oldalán a trónon ül az Isten, bal oldalán Jézus. (HOLI TRINITI)

Még annyi Drágáim, úgy eu unblock. Kitalálta Szíjjártó, hogy mehet minden állampolgár Egyptomba vízum, oltási engedély nélkül. Ja-ja-ja a lényeg, a lényeg, a lényeg a Maldív Szigetek, oda hordták eddig is az EU-s pénzekből kilopott vagyonukat, de az meg Dubajhoz tartozik, jajj félnek már, menekülnek, próbálják elhagyni a patkányok a süllyedő hajót. Na de mi is ott leszünk, de esküszöm az élő Istenre, hogy nem kapnak védőoltást, ott fognak a szemem előtt elpusztulkni, ha nem viszi el őket a MERS Covid, akkor kézen fogom Johennaszburgig szaladok vele. Ott biztos elviszi az Ebola.  EZT CSAK A ZSIDÓK SZÁMÁRA ENGEDÉLYEZETT, JELESÜL ÉS TÖRTÉNETESEN MOST CSAK MAGYARORSZÁGRÓL BESZÉLEK! Arra kérek mindenkit ha nem megy hivatalosan akkor álljátok el testetekkel, mindegy hopgy kedvenc rendőreim, hogy kedvenc ellenzékeim, zsidóim, mindegy kicsoda micsoda tegyétek vegyétek, ez az én utolsó kérésem, vacsorám, meg minden. Nagyon, de nagyon nagyon utálom. Gyűűlölöm a tótokat, a tót, szlovákokat (a cseheket, a cseheket, a cseheket Andrej Babis, az egy más világ, arról egy regényt lehetne írni, meg fogok is, na de ez a kékre meszelt ócska cigány tetű szlovák tót fajzat, ilyen dícsfélék, van belőlük kettő példul a jános kórházban, óaz egyik sebész gyerek a másik belgyógyász, a fiam egyik legjobb barátja, pécsett is van belőle, ott is viccsel végződő az orvosuk, a fiam egyik elgjobb barátja. Kisantanton jűátszottak romániával, hitlerrel, horthyval és nem engedték át Sólyom Lászlót a komáromi hídon. Most meg, hogy szakadjon minden egyes darabjára a mennydörgős jégeső kilós jégdarabokkal ugyanezen a hídon. Átjárnak, 780-as euróval itt vásárolni Magyarországon fillérekért a rohadt kurva anyjukat. Hazaviszi a tetű sebész, mert fideszes, mondtam már a fiamnak, ne menj, anyádat gyalázod, andráska mindig fideszes marad, mert a fidesztől függ a havi jövedelme, meg felvett 40 milliót a lakására és azt mondta a fidesz, egyösszegbe fogja kifizetni 5500nak sikerül, mert az ilyenek mindig fideszesek maradnak, mert nem tudják egyösszegbe visszafizetni. Felveszti a fideszes fizetését, hazamegy szlovákiába, papát nmamát nagyit szomszédot náészasszyont anyós látogatni. Jó magyar forintkáját beváltja euróra, átjön a hídon, aztán hazamegy. hogy a derűs ég boruljon be rája és csodákozzon a kántor gyerek hogy miért nbem szól a muzsika a templomjába. Utolsó fajzatok, tót atyafia. Bolond mikszáthja. 

Budapesten mindenki lehet sofőr a repülőgépen, egy anyahajón akinek egy csepp vér van a pucujában. Elmegy a nyugati pályaudvar mellé megkeresi az én kedvenc barátomat Józsit , levizsgázik két hét alatt, valamit-valamit-valamit sejteni kell ebből a dologból. Többen jártak már úgy, hogy felszálltak magángépeikkel, hogy New Yorkban vacsoárzzanak, meg nem nézték volna, hogy van-e köd vagy épp zivatar a zónában. Sose látták őket viszont. Nélmi meteorológiai utánajárás ezt megadja a facebook, némi hosszúősági-szélességi övön mi van, Bábolna Cihacago ugyanaz, így jöhetett létre a Corn Production System, (CPS), egy repülőgép pilotának is tudni kell, hogy hol jár az eszem. de ezt is mind megadja az internet. Gore at uma. Gribaedov. Az ész bajjal jár, meg lehet ezt csinálni ész nélkkül is, mindent tud az internet. Ugyanez vonatkozik a hajóra, óceánjáróra. Nem kell oda kapitány, ott a másodkapitány, meg a robotgép. Kifekhgetsz napozni, melegen ajánlom. 

. Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2021.11.29.

 

Ne fogjon a tollad csak ha bevallják összes bűneitek, Anonymus, BKV leállás legyen, lenni kell. Ne hasson meg a 12 milliárd, jó lesz pénteken is. Hadd tudja meg a világ a fidesz bűneit. Minden TV,. minden újság hozza le miért nem írtad alá. KariGeri. 

Megyek a hivatalba anyakönyvi kivonatért. És így áll össze az a kép amit a negyedik férjem többször mondott már. Válljunk már el, elveszlek mégegyszer, 4 férj olyan snassz, az 5 már valami. Tőle meg már 20 éve elváltam. Elektrosokkolták, eltiltva a szakmától 2 évre, kétszer percentruálták, itt ott pelenkáznom kellett, 17x költöztem vele, mindig konfontrálódott már a második nap az aktuális polgármesterével, illetve tanácselnökével annó. Egyszer kivételesen nem rajta múlott a távozás. A napraforgó ember miatt kellett elhagynunk 1 hóünapon belül Dunavecsét. M.D.f-esek voltunk. Gratulált ez a tetű, a lakitelki majom, aki most a fidesz pulpitusán ül a parlamentbe. Jó seggbe rúgott bennünket az MSZp-s polgármester. De honnan tudta meg a pegazus kurva anyját, hogy mi oda pályáztunk és el is nyertük. Gratuláló levelet küldött. Én már ki se csomagoltam, nézztem a következő pályázati lehetőséget, pedig az idióta petőfi szüleinek ott volt a lakása, a nagy duna mentében. A skizofrén gyerek, mármint Petőfi. így van eltemetve Gyurcsányi Csányi Petőfi. Szóval rokon, de sík idióta, hogy lehet egyszerre szabadság, szerelem, nem ágyban halni meg. Júliát nagyon szeretni és feljönni érte mármint a fekete özvegyi fátyolért a síri világból.. Fuuh de hülye. Sigisovarava (Szegesvár). Én nem vagyok emancipált, sőt ha ilyet hallok mindig beveszem a leszarom tablettámat. Egy hölgy ne menjen a bányába, sőt a tetőre se ácsolni, őrízze meg nőiességét és nézzen föl a férjére. Ha ez nem megy, abba lehet hagyni a házasságot. Férjeim mindig mindennel elhalmoztak, te tudod, ez a vadgalamb effektus. Rohangáéltak, adaptáltak technologiát, svédország, újítások halmaza, mindig csöngetett a postás, annyi pénzem volt mint a ragya. De csak azért szeretni egy férfit mert gazda, jól néz ki, jól menő, világviszonylatban ismert, több diplomája van, sőt vénségére még egyetemen is tanít külföldön, ez túl kevés egy nő számára. A nőnek az kell, az hiányzik hogyha fel tud nézni a férjére. Példa az én nővérem. Sógorom hajnalba fölkelt, Írány a mező, mocsári gólyahír, vagy tulipán vagy utcai liliom vagy a virágboltból egy szál vörösrózsa vagy gyermekláncfű, mindegy, a szándék a lényeg. Letette nővérem fejéhez a párnára, kiment a kertbe locsolni, megetette a 4 tyúkot mert csak annyi fért el az erkélyen, alája fűvet tett búzát, hogy a nővéremnek mindig legyen friss tojása. Lefőzte a kávét, nővérem felébredt, megmelegítette.  Jancsikám igyuk meg a kávét. Mit főzzek ma neked Jancsikám? Sógorom válasza: vagy lebbencsleves vagy krumplileves és töltött káposzta. Jó akkor gyúrok lebbencset neked. János sógorom elviharzott kocsit mosni, utcát takarítani, nem ablakot. Utcát. Nem vasalt, nem varrt, minden férfi munkát, kérés szó nélkül elvégzett, sosem voltak szereptévesztésben, úgy tekintettek egymásra mint jóisten Jézusra. Két diplomás hölgy a nővérem, jászberény művelődési osztályának a vezetője.

Zorán kedves, a szerelemnek múlni a kell akkor is ha égiug emel, mindig elzárom, ez így nem igaz. A tűzet rakni kell, hol gallyal, hol hasábbal.

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2021.11.29.

 

ÍGY IS ÚGYIS MEGHALUNK! Ha bezárunk azért, mert akkor nincs GDP, mondjuk eddig se volt, csak hazugság. Lesz viszont nagyon magas felvett adósság után járó kamat és adó. Hatalmas infláció lesz karácsony közepére, 2500 Ft 1 kiló kenyér, de nem biztos, hogy liszt is lesz hozzá. Az egekbe szökik a benzinár, ezért dülled a Varga szeme. Azt mondja Matolcsy, én szóltam, ne tedd Orbán ne tedd, ne osszad ami nincs, a 13. havi nyugdíjat, a 25 éves alap meg a fölötti béreket, nincs miből te mihaszna. Matolcsy védve van, én szóltam. De ez beruház, osztogat, fosztogat, lop, Dubajba menekül, én meg beszarok helybe de most. De ha nem zár be akkor meg meghalunk.

 

Drága kiválasztottaim! Bródy, Dés, Karácsony, Dusán. Esedezve kérlek benneteket hozzátok el nekem Zoránt és vigyetek bennünket valahová. Elegem lett a gyűrődésből, most is 1 hónapig kórházban voltam, kiakarták a lelkemből törölni Zoránt, nem sikerült nekik. Köztetek akarok élni. Ráadásul a telefonom is eltört, nem hallom a hangját. Kérlek benneteket segítsetek, nagyon bízom bennetek, puszillak benneteket.

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2022.01.07.

 

S Z E R E T E T T E L B R Ü S S Z E L NE K, E U R Ó P A I P A R L A M E N T G Ö R Ö G O R S Z Á G I  E U R Ó P A I P A R L A M E N T I K É P V I S E L Ő I N E K, E L E N A K O U N T O U R Á N A K!

Kedves Elena! Meghatottak, szíven ütöttek szavaid. Büszke vagyok rá, hogy észrevettetek. A Pápát majdnem megütötte a guta. Az Európai Unió a legszentebb ünnepünket akarja elvenni. Drága Elenám, minden félreértést megelőzve, nem kívánlak kioktatni. Benned a Szent Lélek működik, áldjon is tovább az Isten. Amiről most írok, az mindenkinek szól, úgy görögnek, zsidónak, mint a pogányoknak. Apropó Pogány, üssétek-vágjátok a történelmi egyházakat, akik nincsenek elpecsételve Isten számára. Olvassátok el az ötödik trombita szó alatt lévő igéket. Megtudjátok milyen különös kegyetlenséggel irtja ki a világot a kegyelmes szerető Isten. Az övéitz, igen. Szeret és megbocsájt. De hogy kerül a pecsét a homlokotokra. A szent lélek pecsétel. Mikor kapta Jézsu meg a szent lelket? Amikor kidugta a fejét a vízből. És Isten gyermekévé fogadta akiben gyönyörködik, innentől kezdve gyógyított és csodákat művel. Mit mondott a görög zsidó a Tarsusi Saulus? "Pál Apostól". Megtért Pál Apostol és Saulusból Paulus lett. Athénban (apostolok cselekedetei) most már elég Isten türelme, elfogyott, meg kell térni mindenkinek. Ezt 2000 évvel ezelőtt mondta drága Elenám, de nem tért meg a világ. Az emberek templomba járnak, Bibliátnem olvasnak, nincs bennük Szent Lélek, nem beszélnek az ige nyelvén, nem működtetnek szeretetvendégszolgálatot, nem tesznek bizonyságot napi szinten, nem mutatják viselkedésükkel, szavaikkal, tetteikkel, hogy szereti őket az Isten és ő viszont szereti őt. Sátán zsinagógája mindegyik és ami nagyon-nagyon fontos, nagyon-nagyon fontos, nagyon-nagyon-nagyon bűn pénzt fogadnak el az államtól. Amelyik egyházat nem a szent lélek indítja adakozásra, nem a szent lélek tartja össze, nem a szent lélek beszél belőle, nem a szent lélek álltal szeretik egymást, nem a szent lélek álltal gyógyulnak meg hanem veszik a szent szellemet, nem értik az igét, a szellem összeköt Isten bölcsességével, ez másfajta bölcsesség eElena, mint Pitagórászéknak volt, meg a sok görög Istennek. Kezdve a demeter féle efézusi Dianától Zeusszal bezárólag. Isten azt mondja szó szerint a Bibliában: "Isten az evilág szerinti bolondokat választotta ki, hogy megszégyenítse a bölcseket." Kiválasztotta a semmiket, hogy megsemmisítse a valaminek. De sok Baja volt Elenám a görögökkel, de egy dolog éltette, talált egy ládát amire az volt írva az ismeretlen Istennek és bízott benne, hogy a görögök is megtérnek egyszer. Elena, Elena olyan boldog vagyok, hogy a te ládád már nem üres. Szeressétek a zsidókat nagyon, Isten nagyon szereti őket. Idézet a Bibliából, ez nem szó szerint: Ne kevékedjenek a pogányok, hogy beültettek az olajfába, mert ha Isten megunja viselt dolgaikat és úgy kivágattatnak, mint a sicc és amikor úgy dönt, hogy visszaülteti az övéit, Izrael népét akik el vannak pecsételve 144 ezer mind a 12 törzsből 10 ezer. Nem az ágak hordozzák a gyökeret, hanem a gyökér hordozza az ágakat. Nem minden zsidó fog üdvözölni. Nem vagyok elvakolt, de nem mindegy, hogy Zsidó isten népéhez tartózó megtér, alámerítkezik és Isten mindent megbocsájt nekik, Isten sose hagyta el az övéit. Nincs miről beszélni. Mindenhol jelzi, hogy a választott népem, az én népem, ezt csak a hülye és az irigy ember nem veszi tudomásul. Van édes gyermekem és van mostoha. De a mostohával is jól kell bánni, hogyha megtér és alámerítkezik. De hát mi a megtérés lényege Elena? Elfordulok a világtól, minden gondom bajom Istenre bízom, imádkozom, bemegyek a belső szobámba, minden bajomat a vállára teszem, eldöntöm és véglegesen elhatározom magam, hogy az Isten lesz ezentúl a példaképem, az anyám, az apám, a szavaim tőle kapom, megígértem, hogy ha megszólalsz én beszélek belőle és nem félek. A büneimet felajánlottam és elfogadta, megbocsájtott, Jézust elfogadtam megváltómnak, bizonyságot teszek, ezt nem akartam, de elmondom: nem ment mindig ilyen jól a sorsom. Pénzem mindig volt bőven, férjeim is, azok is bőven, most semmim sincsen, de a világ legboldogabb embere vagyok. Mindig nevetek pedig annyi okom lenne a sírásra. Házi patika (gyógyszertár) volt a lakásunkban, a férjem orvos, tudtam, hogy 10 óra hosszáig távol lesz. Cirka ezer, ezer szem nagyon nagyon Dorlotin, Eunotin, Szeduxen gyógyszert beáztatta,. volt időm átolvasni a használati utasításokat, A Káliumnál azt találtam, hogy ha elfelejtette bevenni a napi adagot, ne vegyen be kettőt, mert szívbénulást okoz. Ó-Ó-Ó, ez az én gyógyszerem. 100 darabot egy müncheni korsóba több, mint 1 óra hosszáig kevertem mire elolvadt. Imádkozva kértem az isten, hogy ne háényjam ki. Tudom, hogy a pokolba jutok, de az biztos jobb, mint a mostani sorsom. Megásták a síromat, bár azon a vidéken nem szabad eltemetni az öngyilkosokat.  Azt mondta a főorvos az intenzíven a férjemnek, ássátok meg a sírt, nem teszem halott szállítóba, mint kolléga, rád nézve való tekintettel. Temessétek el tisztességesen.  Nem mutatott életfunkciót a gép, se lélegzés, se szívműködés. Közös megegyezéssel azt mondta a főorvos a férjemnek,, ugye kollega egyetértesz vele, hogy exitál. Négy napja halott. Le kell róla venni a gépet. Megtették. Én meg felültem, mint a krematóriumba a halott. A pokol is ilyen kanóccal van tele, menjünk már innen. Azt mondta a főorvos kolléga, nem adok zárójelentést, mert ha én ezt leírom ami történt, az életbe nem lesz belőlem többet orvos. 3 hónapig "gyönyörködtek" bennem az orvosok, 8-an voltak akik abban bíztak, hogy pHD-t írnak belőlem. Mikor kezd már el dadogni, amnéziás lenne, sántítani, ilyen nincs. Minden pogánynak, sose nevezik keresztényeknek Isten igéje, a megtért és bemerítkezett embereket se, de igen, Antiópiában. Amikor a gyilkos Saulus a damaszkuszi úton elveszítette látását, Isten angyala bevezette damaszkuszba Apollónhoz. A legszeretettebb apostola lett Istennek, bár sose volt tanítványa.Az Isten áldjon benneteket, sokszor-sokszor, nagyon sokszor olvassátok az igét, várjátok az Urat, legyetek bölcsek angyalkáim és segítsetek Nekem, mert megvan írva nem lesz könnyű dolga, hiszen a fél világot, talán többet ki kell írtani, de különös kegyetlenséggel. Én nem gondoltam volna ezt, de azt írja Isten igéje: Segítenek majd nekik a zsidók és az angyalok, ne hagyjatok cserben. És most búcsúzom, a személyes viszont látásig. Sok Sok szeretettel: Dr. Danyiné Kovács Magdolna

Holnap Angela Merkel, kicsi angyalkámnak írok. Össze kell szedni magamat, hogy meg ne sértsem, mert csalódtam egy kicsit a Lufthansában (Légitársaság). Nem reklomálni akarok, bár kellene, de szüksége van a világnak információra, kifizettem 270.000 Ft-ot, senki nem értett hozzá, de még csak egy nyíl se mutatott az információ felé., már két papíromon (pénz és PCR teszt) egyezeett a QR kód és az a 6 betű amit kaptam, beütöttem a telefonomba, de hova üsse az akinek nincs telefonja? Megkérdezte tőlem a gép, hogy Spanyolországba akarok utazni? Természetesen S-el kezdődött, a kutya nem tudott segíteni, hogy a check-in-be is megkapjam azt a kódot amivel felszállhatok a gépbe. Nagyszerű. A fél Ferihegy nekem segített, de nem tudtak. Azt se tudták miről van szó. Elment a gép, mint akit seggberúgtak, úgy jöttem hazafele, elsősorban a Lufthansában csalódtam, sose még, mindig azzal utazom, esetleg az EL AL légitársasággal. 45.000 a PCR teszt, ezen a pénzen egy bikavidalat megnézhettem volna Barcelonába, mielőtt indul a hajóm a Marokkói királyhoz, készen a meghívom és az útlevél én meg itt vagyok Budapesten.  Minden jót kívánok Nektek. Kitartást a vírussal szemben, imádkozom értetek. A viszontlátásra. Szeretettel: Dr. Danyiné Kovács Magdolna

 

Drága Angela Merkelem (kicsi angyalkám),

Nem oktatni akarlak hanem a Lufthansa presztizséért aggódom, ami már meg van azt meg kellene őrizni, nem szabad veszni hagyni. Nincs információ a neten sem. Csak annyi, hogy 2 óra hosszával hamarabb kell kimenni, nem jó Angelám. Másfél óra csak a PCR teszt, ami kell, hogy legyen. Én nem vagyok ellene, de Magyarországon Szíjjártóék azt mondják menjünk Egyiptomba, Dubaiba, nem kell semmi. Ez is hazugság. Az oltás engem véd, a teszt meg a gépet.  Csak tessék közölni, hohgy 45 ezer forint, ez diáékoknak, nyugdíjasoknak orrba gyűrés aki nem számít rá. Legyen rajta információként valahol a neten, de az is, hogy hol kell elkezdeni. Felküldtek az emeletre, ki van írva, hogy OTP. Na ha én itt Lufthansa jegyet kapok, ugatós kutya legyek. Kaptam egy papírt, ami se nem nyugta, se nem elismervény, rajta van az útlevélszámom, a 227 ezer forint amit elkértek tőlem, illetve egy QR kód. Ezzel menjek a PCR tesztre. Perzse nem számít bele ebbe az árba, hanem ott fizessek helyben 45.000 Ft-ot. Oké. Oké. De ha pozitív, az iroda ezt az összeget nem adja vissza. Innye, de tökéletes eljárás. Semmi logika, semmi ráció, semmi érzelem, semmi biztonság. Semmi szakértelem. Egyszerűen az ember nem tud elébe menni, nem tudja kikerülni a buktatókat. Amikor ez a kettő megvolt, keresem a Check-In-t, hogy megkapjam a jegyemet amivel felszállhatok a gépre. Hogy lehet egy Budapesten egy Lufthansa Check-Int, eldugni, kikérem a Lufthansa nevében, senki nem tudta, hogy hol van. Kérdeztem a Wizz-Airt, ő nem tudja, kérdeztem a rendőrt, nem tudja, kérdezem a VÁM-ost, arra-arra-arra tessék menni. Végigmentem Tenerifén, 2 méteres nagyságú gyönyörű képek, nincs ezzel nekem semmi bajom, no de mondom, előbb-utóbb eltévedek Ferihegyen, hol van már a Lufthansa. Találtam egy lépcsőelágazást, de egy lelket se. Végre jött egy ember, azt mondta leferle tessék menni. Na végre, meg van.  Ott meg 100 ezer ember, és most visszautalok arra, hogy legalább 5 óra hossza kell, hogy Budapestről érvényes menetjeggyel, elindulhass Barcelonába. A fele utas Münchenbe ment, nekem meg Münchenben kell átszállnom egy Barcelonába induló gépre, de senki nem tudta megmondani melyik légitársaságot keressem Münchenben, ó te jó isten. Ott is mire megtalaálom elmegy a gépem. Mi van itt, Mi történik itt? Hát nem igaz, ilyen nincs. És most jön a lényeg: Odakerültem és azt mondták, tessék adni egy kódot a telefonjából csak akkor tudunk adni jegyet. Beütöttem , megkérdezte a telefonom, S betűnél, hogy Spanyolországba akarok utazni? Aztán megállt a tudomány, lejött a Stuardess, mentem az igazgatóhoz, mentem én mindenkihez, jöttek én hozzám, a fél Ferihegy próbált segíteni, de nem tudott. Ez nonszensz. Elment a gép. Nem is ez a baj, bár csoda élményektúől fosztott meg. A tandíjat kifizettem, de hogyan kerüljem el a következő bakit, illetve információhiányt. Természetesen semmilyen pénzt nem adtak vissza, mert "LETETSZETT KÉSNI A GÉPET". MIT CSINÁLTAM, REGGEL ÓTA ITT VAGYOK. LETETSZETT KÉSNI A GÉPET, MÉG EGY ILYEN MAGÁBA RÚGOK.Megértették velem, hogy ez a kód erre a gépre jó, későbbivel nem mehetek, a jegy meg nem jár vissza. Na ezek után pereskedjek a Lufthansával.  Hogy rámolvassák, hogy nem tettem eleget kárenyhítési kötelezettségemnek. Mit kellene tennem Tabelttel járni? vagy újságíróval? vagy riporterrel? vagy steardessel? Vezettem én már EL AL gépet Telavivba, de ott nem volt probkléma, mikor a Speditör azt mondta vigyem lejjebb a gépet 200 méterrel, mert egy Amerikai segélyszállító muníciót szállít a Szerbeknek. Szóltam a kapitány barátomnak, ba...meg Józsi, vigyük le a gépet. Azt válaszolta , Magdikám már lent van, a robot pilóta dolgozik, vezess nyugodtan. 6 zsidó elájult mikor a kapitány barátom kiszólt.  Hölgyeim és Uraim egy magyar hölgy vezeti a gépet, szegények úgy tudnak imádkozni és félni, mert hogy terrorista vezeti. Háborús övezetbe megyünk, pont ez hiányzott nekik. Ezzel sincs gond, megyek is Jeruzsálembe egy hónap múlva, de ha ott is kód lesz akkor gyalog megyek. Drága Angelám, hass oda, hogy legyen infomációja legalább a Lufthansának az interneten. Nagyon szövevényes, nagyon idétlen, nagyon utazhatatlan jelenleg a Lufthansa. 

Puszillak, jó egészséget, áldjon az Isten.

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2022.02.09.

 

Borzasztóan sokat nevettem. Tiszta Sas Jóska kabaré volt délután. Tényleg majdnem bepisiltem megint. Ohh Ferkó (Gyurcsány) nagyon tetszettél. Na meg a Márky-Zay mekkora metamorfózison ment keresztül. Még valamikor a Katolikus templomba dobálta a keresztet sátán zsinagógájában, most meg ministránsnak nevezi a Pápát. Na látjátok, ilyen az mikor egy ember hallgatja, olvassa az igét. Átszellemül, bár lesz és igaz. Akár metamorfózisnak is felfogható és a konzervatív jobboldaliból lett egy baloldai. Azt mondja Jézus baloldali, ebben igaza van, DE a Biblia nem demokratikus. A démosz (görög szó) a sok bölcs Homérosztól Az olimpia is onnan származik. De amikor az emberek azt hiszik, hogy egyenlőek és a démosz uralkodni akar az nem vezet máshoz, mint anarhiához, háborút indikál és "halálosan" rossz. Azt mondják nem zárunk be, nem tesszük kötelezővé az oltást, mert nem demokratikus. A demokrácia: NEM JÓ, mondta Churchil. De nem találtak még ki jobbat ennél. A demokrácia halálosan rossz. 42.000 halott. 8 hónapja mondtam tedd kötelezővé az oltást, nem halt volna meg egy ember sem, de még hátra van a Poszt Covid. Az még nagyon veszélyes és megnyomorítja az embereket. Nélhány hónap után jelentkezik, akár egy év múlva is, de utol ér babám, előbb-utóbb. Ne tessék már demokráciát játszani. A biblia azt mondja aki nem dolgozik ne is egyék. Nem kell segíteni az emberen, ez nem a Bibliában van, ezt mindenki tudja, segíts magadon, az Isten is megsegít. Egyébként meg igaz. Nagyon kicsike volta, csak arra emlékszem, hogy játszottunk édesanámmyal éls valami nagyon sok piros jött elő. Kanyaró. Gyermekbetegség. Én tőlem elkapta édesanyám. Ugyanolyan pöttyök jelentek meg a tüdején mint a gyermekek testén. Dobáltuk a párnát, megszakadtak, sugárba hányta a vért és belehalt. Így lettem árva. De nem volt se árvasági segély, se családi pótlék, se GYES, se GYED, volt kötelező TB, de jó most van nyugdíjam, miből fognak megélni ezek az emberek? A sok feketemunkás, a sok be nem jelentett? Amikor Kanadából hazajött a nagybátyám először, 56-ba ment ki Sopronból, erdőmérnök. Azt mondta Magdika dohányozzál, de ne dobd el a csikket. Itt minden van Magyarországon, Kanada nem így máködik. Én ha bekerülök a kórházba elmegy az autóm, ha a feleségem is és a gyerekeim akkor megy minden. Ti nagyon nagy biztonságban éltek. Magyarország a LEGVIDÁMABB, A LEG-LEG-LEGJOBB ÁLLAMKA. iTT BIZTONSÁGBAN ÉLNEK AZ EMBEREK. Barack Obama is csinált iylen akciót, mert ott se volt, nincs is, csak törekedett rá. De hozzánk mindenki eljött, mert jó volt látni a magyarokat. Tele voltunk osztrák, NSZK Mercédesekkel, mindenhol húzta az értékes cigány. A Mátyás pincétől kezdve Sárospatakig. Erzsébet hídat építettünk, metrót, saját koszmanótánk volt. Az emberek emberszabásúak voltak, AT DUSI, lélekből, mondja az ukrán. Ültünk a UNO Hotelben Miskolcon, bejön Farkas Bertalan, Magyar Bélával és sleppjáével. Felállt, odajött az asztalunkhoz, annyit mondott, nagyon csinos a kislánya hölgyem, elvihetem egy táncra. Úgy téncoltak mint egy álom. és azt mondta bármire szükségük van az életben itt a telefonom. A fiam nem járt iskolába, mert 4 éves korában azt kérdezte tőlem. Anya: Rodostó milyen betegség? Miért kisfiam? Hát azt olvastam, hogy Rákóczi rodostóban halt meg. Kisfiam a gyógyszerek nevét nem írjuk nagy betűvel. Vittem mindenhova. 8 évesen V betűt mutatott az FC Barcelona stúdióban. Reptettem angliába. Görögországba, stb, ne soroljam, mert unalmas. Beszél nyelveken és mindenhez ért, sőt nagyon tud szeretni. Nagyon kreatív, mindent megcsinál, mindent kitalál, szemöldökömet befesti. Nem akarom sorolni, mert az indiszkrét. A lányom nem ilyen. Csapnivaló. Pedig, pedig neki nagyon-nagyon sok milliót adtam. Nincs benne lélek vagy csak hálni jár bele. Ördögfajzat. Az édesapja nem volt ilyen. Én most a hatszázhatvanhatossal (666) élek. Ez az ördög maga. Jól kijövünk egymással. De tulajdonképpen nem is erről akartam beszélni, sőt nem akarok én már semmiről sem beszélni. Márky Zaxnak még annyit arcpoetikám volt ez a Madách-tól lopott epilógus. "Tudom a célt még 100-szor el nem értem. Mit sem tesz, a cél voltaképpen mi is. A cél megszünte a győztes csatának. Az élet küzdelem, s az ember célja e küzdés maga. Ember küzdj és bízva bízzál." Ne add fel, ne add fel, mert ha te nyersz Márky-Zay, az EU önti ránk a rengeteg pénzt. Kedves Ceglédi Zoltán az Ötből csak annyit, nem engedem meg az ellenzéknek, hogy a programját kitárja. Feltetted a kérdést, nyilvánvalóan ha az EU ideadja azt a rengeteg pénzt, márpoedig Márky-Zaynak igenm, tudja a tremtő mi lesz, de ha nem Márky-Zay akkor megszorító csomag Április 4-től borzasztó adóemelés, borzasztó kamatemelés, borzasztó infláció és KÉSZ. Ennyi a válaszom. Nagyon szeretem a Ceglédit, de nem mondja el, szeretném tudni mennyi lesz az adó vagy az ÁFA, úgy élünk, mint Marci Hevesen. Nem, nem jelentkezem, nem hányom tovább a gyöngyöket a disznóknak, mert megtapossák. Tehát amit akartam mondani az az, hogy holnap Orbán évet értékel, ezért gyorsan lejöttem a recepcióra és az én drága Norbikámat  megkértem, dolgozzunk megint, tudod hogy van pénzerm, most is dupla nyugdíjat kaptam, hiszen dolgozik nekem munkaidőben, két kazánt rak, néha bealszik olyan fáradt, de csinálja az ártatlan, nem lehet nem csinálni, hiszen holnap évet értékel, fél 11 van éjszaka, most fejeződött be az 5, ez már 6 lkesz, de muszáj leírni amit akarok, nehogy már úgy kezdje az év érteklést, hogy Varga Mihályt kihagyja. Na akkor tényleg egy ilyen dialógus, egy párbeszéd.

Karcagi, Varga, Miska, Kancsó, "emlékszel még jut még eszedbe a múltunk.."

Odamentem hozzád Tiszaszőlősön, mindig ott evett a fene, korrumpáltad a polgármestert, képviselő úr intézze már el a polgármesternél, hogy legyen egy gáztűzhelyünk... azt mondja a tetű, miért nincs pénzük? Nem akarom, hogy legyen erre a célra. Veszek egyet, aztán ha továbbállok vigyem magammal, mert ott lesz. Nem vettek. Aztán építkeztek lefele, lefele, lefele. Elhajtottak egy óvónőt, szakácsnőt, jött a levél... holnaptól az önkormányzat nem hajlandó fizetni az orvosnak az asszisztenciát gazdasági okok miatt (egyet fizetett és a rendelőt ingyen adta, a BT és az önkormányzat létrejött közös szerződés alapján 1-et fizet az ÖK, egyet a BT és az összes egyéb dolog a BT-é. Ez így nem lesz jó. Hasson oda, hogy ezt visszacsinálják, mert elmegyünk, a falunak nem lesz orvosa, ez úgy hülyeség ahogy van. Azonnali hatállyal felmondott. Megyek a Polgármesterhez, András mit csinál maga? Polgármester válasza: Én nem tehetek róla, hogy a képviselő úr az én faszommal veri a csalánt. Voalá. Ecce Homo, Íme az ember! Ajajjajjj, egy hölgynek, történetesen az orvos feleségének, ezt mondani, na oké. Bíróságra adtuk, 3,5 millió káűrtérítést ítélt meg. Megyek a Vargához, megyek az Andráshoz, jó-jó, de nekünk nincs pénzünk, a mai napig tartozik nekem a Köcsög Varga 3,5 millióval, Erdőbénye 7 millióval, Hodászi cigány szervezet igen nagyon-nagyon sokkal. Amikor megkérdezik, hogy miért tetszenek itt lakni? Amikor maguk orvosok. Jó nyugdíjuk van. Ezért babám, nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek. A fideszes önkormányzatok nem fizetnek, tehetik, mert fidesz. De majd egyszer másképp lesz és én is újra gazdag leszek. Bár én nem megyek sokra a pénzzel, nem tudok vele mit kezdeni. 

Orbán Te!  Azzal kezd az én establishment, Orbán te holnap évet értékelsz. Azzal kezd: tehetem én hülyének nézek mindenkit. Szemrebbenés nélkül mondta, mert mondhatja, hogy neki a Putyin sokkal olcsóbban adja a gázt. Anyád, üzletben nincs barát. Van kartel, bartel, de a barátság alapja a szoros elszámolás. NEM CSINÁLTAM REZSICSÖKKENTÉST! MIÉRT NEM? AZÉRT, MERT A 2 MILLIÓ FÁVAL TÜZELŐNEK NEM ADTAM EGY KUKORICACSUTKÁT SE! Az átlkag ember vagy mint én, kifizetem a 160.000 Ft-omat azt nem érdekel a rezsi. De a kis nyugdíjast se érdekli, hogy 30 vagy 36 ezer forint. Tudomásul veszi és kifizeti, alkalmazkodik a világpiaci árakhoz, mert  normálisan gondolkodik, ez van. De a te oligarháid olcsóbban jutnak a gázhoz, meg a strómanok, mert az ő rezsijük. Üzemeket, gyárakat üzemeltetnek, nekik igen költségesek, elvinné a hasznot. Igen, nekik csináltál rezsicsökkentést, úgy adod elő te gennyeslelkű pszihopata. Mint ha tudnál valakin segíteni. De csak a gazdagokon tudsz, de ott nagyon. Az oligarháidon, igen? Hiszen erről szól a dal, az egész EU, az egész világ, de a te szavazóidat becsapod és buták, mint a tök. Tegnap a villamoson elhánytam magam, innentől kezdve én már ki se megyek. Azt mondja az egyik asszony: Érdemes volt megszületni amiért ilyen miniszterelnökünk van, holnapután milyen sok pénzt kapunk Mariskám, hogy a tetves patkány rágja le a lelketeket. 

Én nem is jelentkezem annyi biztos, hogy nem sok van hátra, nem sok van hátra, én elrepülök Izraelbe, várnak, megjött a meghívólevelem ÉliZeustól, még egyszer nem akarok börtönben ülni, de azt is mondtam neki, küldjél egy ticketet, egy one way ticketet, az életben nem jövök többet Magyarországra, ez már nem az én hazám. Mikor Élizeus bejött (special project minister jeruzalem) a lakásomba, a síp utcában, azt mondta de jó magyarnak lenni, még nem beszélt magyarul. A magyar himnusz ment épp a tévében a londoni olimpián. Már nem jó elizeus, már bűn magyarnak lenni, ez az ország elátkozott, de nagyon, de nagyon. Olvassátok el a 3 anyagli érintést, megtudjátok mi vár rátok. Jó, innentől kezdve vége. 

2022.02.11. Dr. Danyiné Kovács Magdolna

 

Átolvastam ahogyan szoktam, hoppá a lényeg kimaradt Görögországnál. Mi lett a Démoszból? Georgiosz Papadopoulosz  (hunta) a nagyon szép, nagyon gazdag demokráciából lett egy olyan ország amit az Európai Unió lélegeztetőgépje tart életbe sok-sok év óta. Ez a demokrácia. Nem jó, nagyon-nagyon nem jó. Velem ne legyen egyenlő egy koszos, mocskos cigány. Velem ne legyen egyenlő egy Orbán Viktor. Velem lehet egyenlő egy Angela Merkel, velem lehet egyenlő a Magyarországi Hit Gyülekezet, velem lehet egyenlő a fiam, akire felnézek (Országos Legóbajnok Pécs-Kecskemét,  8 évesen megyei matematika versenyt nyert, Zrínyi Ilona néven). Ha egy népet nem vezet valaki, például Izraelt az Isten vagy Angliát Erzsébet, bár sok kifogásom van ellene, ott van a Falland Sziegetek még, sok-sok gyilkosság fűz, ajajjjjajajjjajj, de mennyi gyilkosság, mennyi háború fűződik a nevéhez. Mennyi Anglikán egyház, Diana meggyilkoltatása és ne soroljam. Van bűne Erzsébetnek elég. Jó, befejezem, mert folyik belőlem, nem tudom abbahagyni, azt mondja a fiam anyám fossa a szót, hagyd már abba.

2022.02.12. Dr. Danyiné Kovács Magdolna

 

GYERÜNK PUTYIN! GYERÜNK-GYERÜNK! A DONYECZ MEDENCE NEM ÉLHET, NEM LEHET AUTONÓM. VERJÉTEK SZARRÁ ŐKET.  80 EZER ZSIDÓT ÖLTEK OTT MEG ALATTOMBAN, DÖGÖLJÖN MEG MIND.

Ajatolla bejelentetted Irán megtámadja Izraelt, na erre vártam.Az én gyerekeim Ismaéli (a vad szamara) fognak titeket megsemmisíteni. Jeruzsálem épp úgy az araboké is, mint a zsidóké. De te füstölni fogsz és nagy öröm lesz a mennyben. Sok jóra ne számíts buzi gyerek. 

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2022.02.22.

 

www.pressergabor.hu

Gáborom, háromszor hívtalak benneteket. A tél elmúlt. Hó nem esett. Nem fáztam. De az ágyam üres.  Úgy gondoltam ha egyszer Zoránt átölelem, a bőrömön keresztül lélegzik majd. 'A szégyen maradt'. De emberből vagyok és NŐ. Én nem tudok magamhoz nyúlni. Felhatalmazom Zoránt, a mindenkori kedvesemet vigye a népét Izraelbe. Kikapartam nekik a gesztenyét. Én meg megyek veled Gáborom Zanzibárba. HA ÉS AMENNYIBEN NEM JÖN VELEM A ZORÁN JERUZSÁLEMBE.

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2022.02.22.

 

Hallelujja, hallelujja, hallelujja,

Putyin Isten embere. Drágám nyomassad a ballisztikus távolsági rakétákat és dobd be az atombombát., ez parancs Putyin. meg van írva Az utolsó időkben olyan dolgok történnek ami több, mint borzasztó. De az enyéim számára megrövidítem ezeket a napokat és ez még csak a kezdet. Relinszky, az ukrán humorista gyerek, bohóc úr, nem veszi tudomásul, hogy széllel szembe nem lehet, mi az, hogy Ukrajna? Ezer féle náció. Több, mint fele orosz szimpatizáns. Haragszanak az ukrán miniszterelnökre, feláldozza az övéit 18-tól 45-ig. Véletlenül se kapitulálna a szakadár túlerő illetve a Putyin túlerővel szembe. Benézted gyerek. Gyere Putyin, gyere, Gyere Putyin, gyere, itt várlak a Red Star Hotelben. Keblemre ölellek és megbocsájtok mindent Neked. A rohadék Orbán. Egyikszer 55.000, másodszor mert hogy pandémia van 45.000 tolmáccsal és anélkül Ukránt telepített be legálisan az országba. Talán meg se kell említeni a Kriptaszökevényeket. Ebben a hotelben is lakik 110 ukrán. Kihúzzák magukat, mint szaros Pista Jézus nevenapján és azt mondják, például nekem, nekem van lakásom Kárpátalján, van a gyerekemnek lakása Budapesten, hétvégén odamegyünk én csak itt lakom ahol maga. Mikor Orbán cigányfattyú elment Putryinhoz udvarolni, seggét nyalni, kérdeztem ukrán barátaimat, ehhez most mit szóltok? Hallgattak, mint szar a fűben. Most meg azt mondják nekem írjon már valamit, maga mindig tudta az igazságot, mi Putyinnak drukkolunk. Putyinom, én is neked. Magyar Honvédelem miniszterestől, Szíjjártóstól, Orbánostól meg Pintérestől meg az apámfasza tudja kicsoda. Áll a határon a magyar hadsereg. Mit akartok? Azt mondja a bolond, humanitárius segítség. Na ezt nem kellene. Pont ettől tilt a Biblia. A Humánum, ember az emberen. Szeretik kifelejteni a Filoszt meg az Agapét. Nem jó. Tetű Orbán, ha egy ukrán, kvázi magyart "menekülőt" beengedsz a határon, én megbaszlak. Mert hogy ezek barbárok. Esetleg, esetleg, esetleg pogányok, ha és amennyiben megtértek és bemerítkeztek. De, de, de, de a Szerb határon antiópiából igazi, igazi Szír, keresztények várják a bebocsájtást. Na dönts! Te takony mangalica disznó, pávatáncos kettősbeszédű mocsok gazember, megnézheted magad, Putyin nem fogja lenyelni a békát, hogy te beáltál a NÁTÓ-ba. Gyerünk Putyin, gyerünk, gyerünk, gyerünk, baszd szét az egész világot. Nem, az EU, NÁTÓ kivár, sőt Amerika nagyon örül. Cseppfolyós gázát végre el tudja adni Európának is. Nem lesz világháború, de Magyarországot Putyinkám pusztísd el egészen Budapestig.  Drága Lukasenkám, segíts be neki, nyomassad!

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2022.02.24.

 

Drágáim, Best Directstation Zanzibár, Március 4-én ZORÁN napkor indulhat a csapat. Akár 3 hét is lehet, mert Zoránnal csak március végén indulunk Jeruzsálembe ahol helyet készítek nektek. Mindenkinek lesz takaros kis kupolás lakása. Jajj, mi lesz veled Zorán?! Ó kedvesem nem tudod mi vár rád, de még csak nem is sejted, talán még én sem tudom. Annyi biztos, hogy 50 év kielégületlen vágyam egyszerre fog rádzúdúlni, csak azért nem fogsz belehalni, mert nem engedem. Mint a sziámi ikrek, visszautasítom mindazokat amit a NŐ című lemezeden énekelsz, ha megkapod a hiány a NŐ. Hűséges meg mégse? Hát mi az, hogy mégse, sose csaltalak meg, ígérem nem is foglak, de ugyanezt elvárom tőled is. Nagyon, de nagyon, de nagyon szerelmes vagyok, ez olyan közhely, mondod is egy szót se szólj, ennyit el kellett mondani a világnak, hogy én most csúcsra járatom az érzelmeimet, ideje már. Megvénültem, sok-sok férj, sok-sok szerető, egyiknek se tudom a nevét már.  De téged Zorán ugyanolyan érzéssel, mint 50-60 évvel ezelőtt szerettelek, most éppen úgy érzem. Semmi, de semmi nem változott. Se több nem lett, se kevesebb. Sok-sok puszi mindenkinek, az én elképzelésem, illetve vágyam, illetve kérésem ha lehet, hogy együtt legyen a kis csapat. Dés, Karácsony, Bródy, Presser, Koncz Zsuzsa, Zorán és Én. Hogy ki jön még nektek, ki fontos, ki tetszik, ki jó, nem érdekel, a lényeghez viszont ragaszkodom.

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2022.02.24.

Az összes fasiszta pártot begyűjtötte magának, ez a Klónozott gyönyőr, a spanyol Vox, az olasz Salvini, a francia Mary Lupan, Erdogán, Kacsinszky lengyel és beakarja vinni az EU-ba, mint szélsőjobboldali, büdős nagy lófaszt neked a seggedbe gyerek. Hát mit gondolsz Te Deutch Tomika, hogy beveszi ezt az EU gyomraÍ? Hát ki itt fasiszta? Kire gondolhatott Márky-Zay? Arra az Orbánra, arra a Fideszre aki Horthynak szobrot emelt. Annak a fasisztának aki a huszas évektől többszörösen megjelenő zsidó törvényekből táplálkozott, aki kiírtott egyszer 430 plusz dunántúl 250 ezer, cirka 650.000 zsidót kinyírt és Szél Kálmán tér, Klebersberg Unó, Wass Albert, Tormai Cecil, hát nem ezek a fasiszták? Márky-Zay ugye rájuk gondoltál. kérlek téged tisztelettel és szeretettel ezeket a gennyes taknyos pszchiopata fasisztákat ne engedd be a pártodba és a miniszterségedbe meg a miniszterlenökségedbe, fertőznek, rosszabbak, mitn a covid, a lepra, kolera együtt. Fidesz fasitái. Az ebola vigye már el őket.

 

Mielőtt még bármit tennél Putyin kedvesem, gyorsan, de gyorsan, de azonnal zárd el a fasiszta Szijjártó 15 éves gázbiztosítékát. A gaspromot, meg úgy unblock mindent. És addig meg ne állj amíg a Koridort ki nem takarítod ahol Napóleon és Hitler elérte Moszkvát. Dezsavű érzésem van, mit keresett nálad Putyinkám Imanuel Macron? És olaf Sholtz? Netán megkérted őket, hogy takarítsák ki Ukrajnából a betelepített fegyverarzenált? Mi volt a válasz mikor ezek hazamentek: Küldtek Litvániába is, Romániába is, Lengyelországba is, de még a lettek is felsorakoztak. Nato te emlékszel rá milyen fegyvert adtál 2003ba Irakba? Na most ezzel bánnak igen jól a tetű Ukránok Kijevben, meg az összes többi bekerített városban. Putyin a légvédelemben nagyon jó, de ott nagyon nagyon. Gyakorlatilag provkáció, provokáció hátán, minden akció reakciót szül. A NATO és az EU, azt az országot nyomorította meg (egyébként megérdemlik) ahol a Bábkormányok és a fasiszták jönnek-mennek, idióta törvényeket hoznak, hogy az orosz is  beszéljen ukránul és a magyar is beszéljen ukránul. Gyakorlatilag  a NATO és az EU jól kibaszott Ukrajnával, de nagyon tudnak hárítani, nagyon tudnak a kurva anyjukat, a NÁTÓnak is és az EUnak is. És csodálkozik a világ, hogy agresszor a Putyin. Agresszor a büdös lófasz, csak egy ember. Egy nagyon nagy ember. Tűrhette, türhette a tetűségeiteket, besokalt a kurva anyátokat. A bolodn Gyurcsány, azt mondja az ATVbe, hogy Putyin agresszor. A Ferkó fordítva ülsz a lovon, szegény édesanyádat sajnálom. Ki az agresszor ferkó. Nem Amerika? Nem a NATO?????????????????? Szabad, lehet, sőt kell, Amerikának térdre esni. Amerikának meghunyászkodni, Amerikának szint vallani. Amerikának meakulpázni. Szabad Amerikának azokon a köveken csúszva mászva hernyózni négykézláb amiket kirakott magának célirányosan a pokol felé.  For example: Kórea. Vietnám. Napalm. Wagner zenére LSD hatására sistereg az óvoda. A félamerika posztraumás szindrómában szenved.  A Másik fele meg fog. Irak, Irán, Pakisztán, Afganisztán miatt. Ég, állandóan tűzbe van Los Angeles, Ciklon, Tornádo, Cunami, földrengés. Tájfun, Mexikóban Flordiában Chicagoban havazik, az északi sark olvad. Havazások, földrengések, cunami... Covid. Első helyezett a világon és csodálkoznak miért olyan szegény, szerencsétlen, meggyötört ez az Amerikai kontinesn. Például Donald Trump-. Pojáca 5 halott. Vedd máűr magad észre tisztelt EU, a NATO már félig meddig bekebelezett téged is, tönkre tett mindent és mindenlkit. Emaulel Macron, neked nem elég, jogy a notredáűm leégett, térj észhez kölyök.  Mindenki , mindenki még az is akinek nincs morális alapja ehhez, páéldul a NATonak, de ő is dobja be, ne csak a Putyin, Irán is, Izrael is, a szájhős, hallani, hallgatni, látni szeretném ahogy pssssztt..... psssztzzzt... ppppssssszzzzztttt... sok szájhős be vannak szarva 4 atombombátopl, az enyéim úgyis túlélik, a t9bbit meg vigye a fene, az enyéim úgyis túlélik.

Dr. Danyiné Kováűcs Magdolna, 2022.02.26.

 

APOKALIPSZIS MOST! Enyém a bosszúállás, majd én megfizetek, mondja az Úr. Amikor indultam Izraelbe, a teraszon beszélgettem egy zsidó hölggyel, láttam a karjába tetovált számokat.  Miért nem dobnak már le Németországra egy atombombát? Izrael atomhatalom. A hölgy válasza: Nem vagyunk bosszúállóak. Istené a bosszúállás, majd ő megfizet. Gondoltam magamban jó nektek, van Istenetek. Az enyéimnek viszont ARMAGEDDON. Az azt jelenti csodálatos élet, örök élet. Nyugodtan dobd be Putyin az atombombát. Feltétlenül Dehogy hova? Nyilván nem Ukrajnára. Tudod Te azt jól hová kell.. A német, Francia határra. Magyarországra néhány jól irányzott ballisztikus rakétát küldjél. Egyet a parlamentre, egyet a lendvai utcába (fidesz székház), egyet a pasarétre, egyet felcsútra. Amerika nem fog atombombát küldeni, bár szeretném, nem olyan bátor a gyerek. Azt hiszem legalábbis. Szégyenkezik ő kicsit, nagyon kicsit talán Hirosima Nagasaki miatt. De vannak nekem Osamabin Laden 2, Osamabin Laden 3, Osamabin Laden 4, mert hogy az én drágáim szóltak ennek a tetű amerikának, hogy se a pentagon nem jól csinálja, se a kereskedelem. Dikk anyám Barack Obama Kínába ment pénzért a nagfy ellenséghez. Kína Putyin barát. Nem is adott fegyvert Ukrajnának. A Nato, az EU a mai napig is nyomatja, esezement szervezetek, eszement emberek, én nem tudom miért csodálkoznak azon ha Putyin bedobja az atombombát. Mit gondoltok meddig lehet ezt csinálni?.Nagyon nagy szeretettel gondolok az Emiracere, nagyon nagy szeretettel gondolok indiára, Kínára, nagyon nagy szeretettel gondolok Ciprusra (török-görög ellentét) Hallelujja (Istené a dícsőség). Amiért nem szavazták meg az ENSZ-ben a Putyin elleni szankciókat. Meg lesz a jutalmuk még a mennyben is, a bolond szíjjártó megy Dubaiba mindig, azt hiszi, hogy Ő ott tud valamit csinálni. Dubai az enyém. Bolond gyerek.  Meg Egyptom is, mit mászkálsz Te oda. Hülye gyerek. Talán még annyit, ha zsidók ülnének a parlamentbe és csak ők vagy ha Kunok, vagy ha Jászok vagy ha Cigányok (konzervatóriumot végzuett zenészekm Nótár Mary vagy LLJunior) azt se bánnám, de hogy ez a mostani Fidesz brancs, úgy néz ki, mint a falusi baromfi udvarban klónozott bakkecskék, pekigi kacsák, pulyka kakasok, csak rá kell nézni Szíjjártóra, 25 centi széles a vállal, felnyírt a haja. Istenem, kise lástzik a földből, akkora a hasa, mint a hordó, ráadásul ócska cigány. oooohhhooohhooohh Semjén, keresztény is, demokrata, meg néppárt is. Meg a Varga, a köcsög gyerek, a pénzügyminiszter, Óistenem, ezeknél véletlenül sincs egy sétapálca, kalap, cilinder, lóden kabát, csak a bajusz (de utálom a bajuszos embereket) ilyen tetű szittya magyarok akik a világon semmit nem hoztak létre, nem csináltak semmit, csak loptak, pegazuskódtak, az ellenzéket ellenségnek tekintik, a pulpitusról büntet a tetű Kövér. Azért tessék már tudomásul venni, a Zsidók, a zsidók, a zsidó Lechner Ödön, a császár, a Nobel dijíasok, az Oszkár díjasok csináltak a világon és ebben az országban. A sittya magyarok a világon semmit se, csak lopnak, két lábbal tapossák a tíz parancsolatot és azt mondják Isten haza család. Na az az isten basszon meg benneteket akiben bíztok. A teremtő Isten. Besokalt. és azt mondta, akkor haljon meg a fiam. És aki az ő feltámadásában hisz örök élete lesz. Jézus echte zsidó volt, mari is, jóska is. apja anyja. Betlehem, Názáret. És mit mondott: Én vagyok a keskeny ösvény. Én vagyok a nagybetűs igazsáűga a bibliának. és Én vagok az örökkévalóság. Senki sem mehet az Istenhez (atyához), csakis általam. Tehát Fidesz, ezt a Vargabetűt meg kellene ejteni. Isten baszik rátok. Nektek nincs hazátok Fidesz. A zsidóknak Izrael a hazája, de a magyaroknak nincs hazája. Van a kunoknak, van itt 70 féle náció, de az ilyen rühes tetves magyaroknak, mint ti vagytok, a baromfiudvar. Igen?! A zsidók egyszerre jöttek be a magyarokkal, értéket teremtettek, hirnyevet szereztek ennek az országnak, betartották a tíz parancsolatot, ti meg csak loptok, mocskos, piszkos Oligarchák, tetű patkány fidesz. Ajánlom melegen még mielőőptt elmegyek a nagy feliratot a Nagy pőosta mellett: a zsidóság szisztematikus kiírtása 1920-tól napjainkig Magyarországon.Kancsal marcs a terrorházában, köves slomo ott ahol van, vegyétek ezt tudomásul, ,meg a kormány is a fene egyen meg benneteket, mert irigyek vagytok a zsidókra, mindent tudnak, de mit vsodálkoztok ti barmok, isten választott népe. Azt mondta Czeizel Endre sokat vizsgálta, a zsidót meg a cigányt, ugyanolyan, mindenben. Agyszerkezet, funkcionalitá, szóval mindenbe. Csak a zsidók szorgalmasabbak. ÉLn hozzáteszem van nekik parancs arra vonarkozóan hogy amihez hozzáérnek mindenen, mindegy hogy ötvös munka v, mindegy hogy zeneszó, mindegy hogy film, mindegy hogy mákoskalács. Az olyan legyen, hogy Isten dicsőségét hordozzák. Ennyi a kulcs, ezért vagytok irigyek, ezélrt tapossátok őket a sárba, de isten velük ki ellenbük, megszivjátok hülyegyerekek.

Tudjátok kik akeresztények? Akik Jézust követzik. Magyarul, héberül, latinul., görögül a ZSIDÓK.

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2022.02.28.

 

Mesterházy NATO Boy, NE DEZINFORMÁLJ! Gábor az LMP-ből igen jól beszél. Mintha én mondanám. Motorzzál ki a stúdióból, mint ahogyan kimotoroztál az MSZP-ből. Te szivárogtattad ki az Öszödi beszédet Horváth Csabával együtt. Nektek így is-úgy is végetek van, mint a botnak. Üzenem ennek a trabantos mercédeszesnek lüke aladárnak Szanyi Tiborkának, hogy húzodjon már háttérbe és ne szóljon be Márky-Zay Péternek, mert Peti igen-igen-igen jól csinálja. Nagyon humoros, nagyon bölcs, nagyon szép, nagyon sármos, It's allright. Egy lapon se lehet említeni-e tetűkével, azért ezzel a kormánnyal már néznénk ki valahogy, a parlament is fellélegezne ha Márky-Zay lenne a miniszterelnök, nem ezek a falusi parasztok. 

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, leendő Zoránné 2022.03.01.

 

Putyinkám drága, a Románia felé irányuló intervenciódat, agressziódat neokolonianista március végére időzítsd, hogy ne tudjanak átjönni ezek a felesküdött tusnádfürdői gazemberek átjönni szavazni, ja és Csíksomlyót ki ne hagyd, oda mennek gyónni a buzi katolikusok. Rodjon rájuk a kápolna, az ég, a kereszt meg az Isten nyíla (nem az ÁMOR). Vegye őket sortűz alá. De jó leszel te is nekem, megfelelsz, drága Putyinom. " Jól bébebaszott nékünk a szentkúti búcsú. Énekeltük a sasfészekben, színészek, újságírok, egyetemisták együtt. Kicsit profán, de belefér, már csak azért is. Voltál-e már Nagyváradon? Basztál-e már boncasztalon? Bunda, bunda szőrős bunda, Pina megy az úton, baszd oldalba. Széna, szalma, köpönyeg, nyálazd meg a pöcsömet." Hajrűá Putyin, mindent bele. Jajj a baltikumról el ne feledkezz, kebelezd be azokat is.

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2022.03.02.

 

Zorán kedvesem, most érkeztem haza a kórházból, el van törve a bal vállam, de a pokolba érkeztem. Ez a vadállat férjem ellopott mindenemet (irataimat, útlevelemet, eurómat is, telefonomat) bár a telefonomnak a szerződése lejárt, meg kellene újítani, megkérem a Norbit hátha ért hozzá, mert a fiam nagyon beteg valamelyik orvos barátjánál betegeskedik, nagyon meg vagyok lőve, éppen ezért utoljára kérlek Zorán gyere értem még a mai nap folyamán. Ha nem így történik én meghalok, mert meg kell, de nem kell várnom holnapig, holnap van a felfeszítés, ma 33 éve tértem meg, ez Krisztusi kór, persze, hogy meg kell halnom, de feltámadás nem lesz, számodra sem Zorán ha ma nem viszel el innen.

Szeretettel: Magdika 

 

Lemerült a telefonom, ne várass magadra, tudom, hogy még szeretnél üztenni a dalaiddal, ez már nem fér bele, türelmetlen vagyok. S.O.S. (Seaw oe Solse) Ez azt jelenti, hogy mentsd a mi lelkeinket. A Dés koncertet az ATV-n együtt nézzük ha lehet, persze nem itt. Gyere, siess. Ne törődj semmivel ha a fiam meggyógyul ő mindent tudn i fog mit kell utánam hozni. Neki is.

Szeretettel: Magdika

 

Csúfot űzött belőlem az ATV, amiért meg egyébként külön hálás vagyok Németh Sándor bátyámnak. Jajj de szeretem azt az embert, tudjátok rengeteget tanultam tőle. Jézus is mindig tanult-tanult-tanult, egyszer csak eljutott egy szintre, de a Lukács féle evangélium számomra nem a legkedvesebb. Egy kicsit olyan nyálas, valahogy kihagyja belőle az Isten haragjának a poharát, csészéjét, harsonákat (trombita), nem egyértelműen csak szerető az Isten, nem csak megbácsjtó az Isten, nem csak jóságos az Isten, nem csak kegyelmes az Isten. Tudjátok úgy van az amikor Magdolna alabástrom szelencéből ráöntötte a Jézus lábára az olajat, felháborodtak a többiek, nem kellett volna, ezt odaadhattuk volna a szegényeknek. Mit mondott erre Jézus? "Szegények mindig lesznek köztetek." Naná. Jézus nem fog a szegényeken, meg minden elesedten, meg minden szerencsétlenen segíteni, nem ez a dolga. Pontosan arra utalét Jézus, hogy azlért lesznek szegények, mert aki nem dolgozik az ne is egyék. Az ilyen embereken Jézus sem segít, meg Isten se tud, sőt nem is akar.Köszönöm, köszönöm, köszönöm az ATV-nek, hogy a pokolban is megnevettetett. Istene, Istenem, Istenem, Sas Jóskát nézni hajnal 1 óráig, Sándor bátyám köszönöm, az Isten éltesse nagyon nagyon sokáig, szóval örökre.

Pont napra 1 éve írtunk levelet az Európai Úniónak. Még tart a kegyelmi idő, még meglehet térni. Vagy Istenhez vagy a Sátánhoz. Ez az idő a tegnapi nappal lejárt. Most már aki gyilkos maradjon gyilkosnak, aki parázna maradjon paráznának, aki jó legyen még jobb, aki szerethető maradjon szerethető, aki Istentelen legyen istentelen. Az Ateista is maradjon Ateistának, innentől kezdve az én lányomnak se adatik meg, mit gondolnak miért tettem fel a telefonszámomat? Nem tette meg. Ergo pokoltöltelék, nem fog meghatni ha azt mondja anya nem gondoltad komolyan, hogy a pokolba küldesz? Dehogyisnem Robertám, dehogy is nem. Zsuzsanna Majedajegara, megy utánad konrád is, már mindenki bolondnak tarta  világon, nincs Zorán, megértetted, nincs. Nincs Konrád is, mai nap elveszítettem mindkét gyerekem, miattad Zorán.

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2022.04.17.

 

Túléltem. De tényleg nem gondoltam. A poklok poklát, minden bugyrát árjártam, mindenemből folyt minden, úgy hánytam, mint a murányi kutyája, de aztán jött mindenhol. Jártányi erőm alig van, szombatig azért imádkoztam, hogy Zorán gyere már, utána, hogy jajj csak most ne jöjjön, jajj csak most ne jöjjön. Merthogy a fiam nagyon megvert, vedd már észre, hogy bolondabb vagy, mint a mikor rádhívjuk a mentőt, belőled nem lehet Zoránt kiverni csak két kézzel és két lábbal, ezt az érzést tényleg nem kívánom senkinek. Nincs már nekem senki másom, de Zorán téged mindig várlak. A 80 éves nyavajáiddal, nyügöddel együtt. Addig verlek még azt nem mondod, hogy beismerem, hogy hülye vagyok, tényleg nem nekem írja Zorán a a dalokat, te barom. Ha kicsit is közöd lenne hozzá már rég el vitt volna ebből a nyomorból. 

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2022.04.18.

 

Drága zsidóim, kedves kiválasztottaim. Mind mind mind az éjszaka folyamán már végignéztem a felhozatalt, majd össze estem már, de csoda volt. Köszönöm, köszönöm Nektek, hogy hittetek bennem, érdemes volt élni értetek, kicsit meghalni is talán. FOLYT. KÖV. NEM HAGYJUK ABBA FÉLÚTON. Hazamegyünk Izraelbe, gyertek mind velem. Aztán majd visszajövünk. Nektek, de talán nekem is ez a HAZA. Ez a haza is kedves. Vagy nekem is az lesz még egyszer talán. Gyönyörűek vagytok, tehetségesek. Tiszta csodánk. Senki nem gondolta rólam, hogy amikor sírtam mindig valami zsidó halt meg vagy valami zsidó tanárom vagy valami zsidó orvosom jutott eszembe. Honnan vetetted magad te Magdika? Még a nővérem is ezt kérdezte. A társaságom, a férjeim, szinte mind mind átkozta a zsidókat. Én most boldog vagyok és legyetek ti is nagyon-nagyon bol,dogok az örökkévalóságban. Olyan büszke vagyok rátok, különben vagytok mindenkinél. Akik az úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok. Így lesz veletek is, vagy már így is van? De jó veletek és köztetek. Mindőtöknek szívből gratulálok.

A Zoránt nagyon várom.Aztán írány Zanzibár. Vigyünk egy kis Oroszlánt Júdának. Majd felnő köztünk. Sok-sok puszi, Magdika

 

FELSZÓLÍTOM AZ ENSZT! (NAGY SZAR SZERVEZET, SZÁMOLJA FEL MAGÁT, DE ELŐTTE MÉG SZANKCIONÁLJA NÉMETORSZÁGOT, F E G Y V E R K E Z I K. TUDOMÁSOM SZERINT DEMILITARIZÁLT ÖVEZET.

GYERÜNK PUTYIN, GYERÜNK. Nagyon jól csinálod. Május 9-re tiszta lesz a koridor. Ünnepelünk, elkezdheted az igazi háborút, de mostmár egy kicsit többet várok azért tőled. Isten legyen veled, de senki mással.

 

A magyar ellenzék, ooooh de jó, hogy nem ő győzőtt! Rosszabb, mint a fidesz, csúfosak, csúfosak, szélgyenletesek, óóó borzalom, tünjetek el a politikából. B u u u u u u u u o o o o o o o

 

I G E N, igen, én azt is elhittem "hogy számíthatsz rám". Megfogok gyúgyulni, csak ne halljak zenét. Megvezetett. Azt mondja a fiam, na látod, ettől féltettelek. A C S A L Ó D Á S T Ó L. 10 év múlva majd megkérlek arra, hogy Don't Let Me Down. Akkor se ha bajban vagyok. 

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2022.04.20.

EURÓPAI UNIÓ, U R S U L A V O N D E R L E Y E N!

What happened with you? Ukrajnának pénzt adni? Az újraépítéséhez? Ez egy jó projekt lesz Ukrajna számára, nem lesz munkanélküliség és a saját kárán tanull Mit csinál Európa???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! URSULA, URSULA, URSULA!!!!!! Amikor még Angela Merkel volt Németország kanecellárja nem történt ilyen, de te Ursula honvédelmi miniszter voltál, mi történt veled? Talán azt a sok-sok pénzt az 50 millió éhezőnekkellene adni Afrikába. Ursula, mi történt veled??? Hol van Európa szíve??? Hol van Európa? Hol van az igazság? Hol vannak az angyalok? Hol van az ég? Szakadjon már rá Európára esküszöm Mari Lupennek drukkolok vasárnap, Immanuel (Velünk az Isten). OOOO Te Makron, pusztulj el te gyalázatos senkiházi, te vakpali, te notre dám, leégett fő papja. Na éljen Mary Lupen vasárnap, Immanuelnek nincs helye Franciaországba. Fúúúj, de undorító, legalább olyan undorító Eurpa, mint Amerika, Támadj már Iszlám, Támadj már Iszlám, írtsd ki Európát. Ezt a sok mnocskost........ aki kardot ránt, kard álltal vész el, lásd for example Zámbó Jimmy. Fegyvert adni? Fegyvert adni NÁTO Tgaállamoknak a nem NATO Tag Ukrajnának? Óóóóó Márky Zay, óóóó Márky Zay, hogy lehet ilyet mondani? Ha a NATO azt mondja akkor adunk fegyvert Ukrajnának. Miért? Ukrajna is NATO tag? Sose.   A NATO VÉDELMI RENDSZER... MÁR MÁR MÁR MÁR DADOGOK, EKKORA MARHASÁGOT. Mi küzönk van Ukrajnához? Vagy akár a NATOhoz? Egyszer is megtámadott bennünket a szovjetunió? SOHA-SOHA-SOHA-SOHA. Drága Putyin, intézd már el Európát.  Szégyeljétek magatokat EURÓPA. a Pápa nem olvas Bibliát, ne tessék Jézusról a szeretetet, jóságot, megértést, szeretetet prédikálni, egyértelműen benne van a Bibliában, Jézus mondja: Nem azért jöttem a világba, hogy békességet hozzak, hanem hogy fegyvert.

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2022.04.21.

 

Én nagyon szeretem a Szlávik doktort, de a MERS COVID még várat magára. Ajánlom mindenkinek a negyedik oltást.

 

Megkaptam a 4. vakcinát, felvettem ehavi nyugdíjamat és EURÓRA váltottam. Mindenkinek melegen ajánlom amit vizionáltam néhány hónappal ezelőtt, bekövetkezett. (MEGSZORÍTÓCSOMAG) De Magyarországon speciális a helyzet, nekünk nagyon sok az államadósságunk, nekünk nagyon-nagyon sok "MEGKEZDETT BERUHÁZÁSAINK" vannak (NEM JÓ, NEM NEKÜNK. NEM AZ ENYÉM EZ AZ ORSZÁG). Magyarországon nagyon speciálisan osztogattak, fosztogattak lelkeiteket is megvették. JÓL MEGKAPTÁTOK MIT MEGÉRDEMELTETEK. NAGYON-NAGYON-NAGY LESZ AZ INFLÁCIÓ. NAGYON-NAGYON NAGY LESZ A BENZINÁR. NAGYON-NAGYON NAGY LESZ A KAMATEMELÉS. SZÓVAL RAJTA GYEREKEK.

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2022.04.22.

 

 

 

Te mindig megtagadsz magadtól, Zorán kedvesem. A mai nap se sikerült találkoznunk. Megzakkantam a sok hiába való könyörgés súlya alatt. Depressziós lettem. Becsapottnak, reményvesztettnek érzem magam. Mennyit rimánkodtam, hogy a karjaidban gyógyulhassak meg. Szégyenlem magam előtted Zorán. Belefáradtam a folyamatos csalódásokba. Úgy érzem feladom. Egyedül nem megy. A szívem meg éppen majdnem meghasad. 

Dr. Danyiné Kovács Magdolna, 2022.05.04.

A bejegyzés trackback címe:

https://drdanyinekovacsmagdolna.blog.hu/api/trackback/id/tr3016459862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnorbert · http://www.instantmarketing.blog.hu 2021.04.27. 19:09:19

Bátor vagy Te csaj, nem félsz. De tetszik amit csinálsz. Csak így tovább.
süti beállítások módosítása